GizeMarilyn Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2014 Bilinçaltı her zaman olumlu emirlere karşılık verecektir. Tersi yaklaşımları anlamaz. Bir şeyi yapmayacağınızı söylerseniz, sonunda yapmak istemediğiniz şeyi yaptığınızı görürsünüz. Bilinçaltı olumsuz emirleri anlamaz. ''Dışarı çıkarken kapıyı kapatmayı unutmayacağım'' derseniz, dışarı çıkarsınız ve kapıyı açık unutursunuz. Ama onun yerine, '' Dışarı çıkarken kapıyı kapatacağımı hatırlayacağım'' derseniz, bilinçaltına yapıcı bir emir vermiş olursunuz. Bu yapıcı yaklaşım her alanda uygulanmalıdır. ''Sabah zamanında uyanamayacağım'' derseniz öyle olur. koyduğunuz kuralın harfiyen uygulandığını kanıtlamak için saatin alarmına rağmen uyumaya devam edersiniz. Bilinçaltı, hassasiyetle size hizmet ettiğine inanır. Fakat, ''Sabah tam altıda uyanacağım'' derseniz tam vaktinde sizi kaldırır. İçinizde her zaman doğru olan bir saat vardır. Elektirikli saat güç yetersizliği yüzünden durabilir, ama içinizdeki saat tam zamanında kaldırır sizi. İsterseniz deneyin. Benim ilk zamanlardaki inancım '' ne zaman bir şeyi kesin olarak yapacağımı söylersem yapamıyorum'' şeklinde olduğu için başarısız olmuşumdur. Fakat daha sonra bu düşünceyi değiştirdim. Kendinizi kontrol ederseniz her şeyi başarabilirsiniz. İnanç en büyük yardımcınızdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Ruhsal zeka(SQ) konusunu da incelemek gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Bilinçaltına emir vermek o kadar kolay birşey değildir. Bilinçaltı, sizin farkında olmadığınız mesajları alır. Mesela sizin algılayamayacağınız frekanstaki verileri veya çok hızlı geçen görüntülerdeki verileri bilinçaltı alabilir. Sizin bu bahsettiğiniz emirleri bilinçaltının algılayabilmesi için bir kağıda ters bir şekilde yazabilirsiniz ama yazıya direkt bakmamalısınız. Siz farkında olmadığınız zaman o yazıdaki verileri alır. Ama dediğiniz gibi bilinçaltı, olumsuzluk eklerini algılayamaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kranlots Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Saat gece 2 konuyu okuyorum. Blrden "vay be simdi 7de kalkacagim dersem su kadarcik uykuya ragmen kalkabilir miyim?" Az once kendi kendime uyandim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.