SnoopY Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2006 KIMINLE EVLENECEGINIZE NASIL KARAR VERIRSINIZ? "Buna biz karar veremeyiz, Tanri bunlari önceden ayarlamistir. Biz de kime takilacaksak, bir gün yolda yürürken karsimiza çikar. " Zeynep, 10 yasinda. - EVLENMEK IÇIN EN UYGUN YAS KAÇ OLMALI? "Yasla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6 yasinda - ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDIR? "Ikisi de, baska çocuk istemez." Selin, 8 yasinda. BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? "Biriyle çikmak çok eglenceli.. Aslinda yeterince sabirla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konusuyorlar." Gamze, 8 yasinda. "Ilk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez bulusmak isteyecek kadar ilginç olmali" Metin, 10 yasinda (sizce ?) ILK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? "Eve gidip olu taklidi yaparim. Ertesi gün bütün gazeteleri arayip ben öldüm ismimi cenaze ilanlariniza yazar misiniz derim" Hüseyin, 9 yasinda. BIRINI ÖPMEK HANGI SARTLARDA DOGRUDUR? "Çok parasi varsa." Petek, 7 yasinda "Kanunlar en az 18 yasinda olmalisiniz diyor ama kanunlari bosver" Cüneyt, 7 yasinda "Ben öpmem. Kadinlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar, ben ugrasamam". Levent, 8 yasinda EVLILIK DIYE BIRSEY OLMASAYDI NELER OLURDU? "Hesabini vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu". Murat,8 yasinda BIR EVLILIGI, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK IÇIN NE GEREKIR? "Karin 100 kilo bile olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir" Hasan, 10 yasinda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 güsel olmuşta 2 tane yollamışın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 3 oLdu 2 oLmusken 3 oLsun dedım oZur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 ii bu seferlik affettik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 saoL Bhe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 no problem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Cocouk yuvasina cevirdiniz forumu...... her yer geyik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 aynen biraz ciddi olun be bu ne lannn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 sızın sacMa sapan TartısmaLarınısdan Daha ii oLddugu kesıN cıddıyet varsa sergıLeyınde goreLım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Bu neyin eline sağlık ı anlayamadım ben? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 ALINTI(Nora @ 9 09 2006, 02:23 ) 10757[/snapback] Bu neyin eline sağlık ı anlayamadım ben? [/b] uğraşıp bizimle bişeyler paylaştıgı için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 sızın sacMa sapan TartısmaLarınısdan Daha ii oLddugu kesıN cıddıyet varsa sergıLeyınde goreLım bu pek hoş bir yanıt değil kanımca... ben onay vermiyorum açıkçası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 ALINTI(Nora @ 9 09 2006, 02:29 ) 10760[/snapback] sızın sacMa sapan TartısmaLarınısdan Daha ii oLddugu kesıN cıddıyet varsa sergıLeyınde goreLım bu pek hoş bir yanıt değil kanımca... ben onay vermiyorum açıkçası. [/b] yanıt a deil konuya. cvpverdim ben ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 anladım ok insanların tepkisi aslındasadece bu konu için değil. Yani sitenin geneline böyle bir hava hakim oluyor yavaştan . Tepkiler bana kalırsa bunun için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Bu Kızların Begendıgı Bısey soLesenıde Bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 parapsikolojiyle ilgili bişi yaz bak nasıl teşşekürler alıyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 -baba annemle nasıl evlendın -bak cocuk bıle anlam veremıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 artık geyikle tartışma yaparız parapsikolojiyle diil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 aaaa hoş geldin axcd nerlerdeydin ya.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 ALINTI(FİRDEVS @ 9 09 2006, 14:10 ) 10861[/snapback] aaaa hoş geldin axcd nerlerdeydin ya.... [/b] gezdim tozdum yahu...ne var ne yok?iyisinizdir ins.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 özlettin kendini....bende tatildeydim.geldiğimde sitenin baya bi değiştiğini farkettim sende bi şaşır istersen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 ALINTI(FİRDEVS @ 9 09 2006, 14:22 ) 10863[/snapback] özlettin kendini....bende tatildeydim.geldiğimde sitenin baya bi değiştiğini farkettim sende bi şaşır istersen. [/b] neler olmus? maji8888888 vardı,okuyup okuyup eglenioduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 ALINTI(SnoopY @ 9 09 2006, 14:05 ) 10853[/snapback] Bu Kızların Begendıgı Bısey soLesenıde Bana... [/b] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.