Witch Of Rain Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2014 http://i.hizliresim.com/Gb6bON.png Vizyon tarihi :30 Mayıs 2014 Yapımı: 2014 - ABD Tür: Aksiyon , Dram , Macera Süre: 97 Dak. Yönetmen: Robert Stromberg Oyuncular: Angelina Jolie , Elle Fanning , Juno Temple , Sharlto Copley , Imelda Staunton Senaryo: Paul Dini , Linda Woolverton Yapımcı: Walt Disney Pictures Diğer Adı: Maléfique Film Özeti: Küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz, insanların kralının kızı olan prenses Aurora’yı lanetler. Fakat Aurora büyüdükçe, Malefiz onun gerçek barışı sağlayacak yegane anahtar olduğunu fark edecektir. Fragman: [video=youtube;704EXbJ-b5k] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Film yokluğunda izlemiştim. Güzel bir çocuk filmi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkLadyHande Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Çok beğenerek izledim bu filmi. Disney, bu ve Frozen gibi filmler veya animasyonların devamını getirecek sanırım. Çünkü artık çocukluktan başlayıp geleceğe doğru düşünceleri de aile üzerine düşünüyorlar galiba. Eskiden kurtarıcı hep bir erkek olurdu. Çocuklar da bunu düşünerek hep yakışıklı bir prensim benimde olacak mı veya benimde olsun tarzında düşünürdü. Kendi çocukluğumdan biliyorum Ama şimdi aileye daha çok bağlama amaçları var herhalde ve bence bu filmlerde verdikleri mesaj gerçekten çok güzel ve gerçekten çok doğru takdir ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 ilk defa farklı bir bakış açısıyla çekilmiş sanırım o klasik kilişe prens-prenses gerçek aşk masalına biraz da olsun gerçekçilik katılmış ben çok sevdim:D seviyorum masalları fantastik dünyayı kaç yaşıma gelirsem geleyim bu dünyadan uzaklaşmak çok güzel.Tavsiye ediyorum ön yargıları kıralım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
constantine78 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 film kolleksiyonum arasına gıren fılmlerden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.