adife38 Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2014 Beyler sürekli merak ettğim ve sormaya bir türlü fırsat bulamadığım sorulardan birtanesı de bu geçmişde ve günümüzde bu deneyimi yaşayanların çoğu yalanmı doğrumu bilemiyorum ama hep aynı şeyleri sölüyor ak sakkallı dede sayenide kazandım iddayı lotoyu falan filan acaba varmı varsa nerde nasıl getiririz onu rüyamıza bi yardımcı olun şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aksusarya Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2022 Yok Kanka, Emin Ol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2022 Ben rüyamda görmüştüm çocukken. Sayısal loto rakamları ile bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum ama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.