SnoopY Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2006 Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2006 a kenara çekilsene - Kes, Allah'ın cenini seni ................................... - Bak hareket yapma kordonunu ısırırım - Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle ................................... - Önce ben çıkıcam - Hayır ben - Sen çıkamazsın - Nedenmiş - Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü .................................. - Şşt baksana - Ne var - Bu ne - Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere ................................. - Biz şimdi ikizmi oluyoz abi - Yok üçüz - Aa üçüncü nerede - Galiba önümdeki şey ................................ - Burnumu ısırma bak tekme atarım - Atamazki atamazki - All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı................................ - Erkek sen dışarı gelsene - Erkek mi o ne? - Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı - Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun - Bilmem .............................. - Ya bi dursana - Ya sıkıldım bea - İki dakka rahat durda yüzüme bakayım ............................. - Şşt kardeş bak bi - Ne var - Bak ne buldum - Ne o - Bilmem . ............................ - Üff çekil kenara ruhum daraldı - Ya yer ikimizede yeter - Banane git kendine kıvrılacak başka bi yer bul - Ya bu kadınlar hepiniz aynısınız ya - Kadın mı, o nedemek - ne bileyim Allah söyletti işte - Hadi çok konuşmada defol ............................ -olum benim canım sıkıldı cıkıom -nereye be -yeryüzüne -****** git ben sonra gelcem -olum beraber cıkalım beya -iyi tamam hadi bir iki üç... -saldır itle beni sen, annem gayret edio zaten -ok hadi -olum annemin işi war galiba açmıyo kapıyı -of be ****** et o zaman yarın cıkarız -ok yavaşcana indir beni __________________ Alıntı
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 komik miş paylaşım için tşk. Alıntı
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 çok komil ya saol Alıntı
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 teşekkürler bu konu hakkatten güselmiş Alıntı
davids_naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 heheh moruk süper yaaa brawoo... Alıntı
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Sızde SaoLun oKudugunus Icın Alıntı
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Güzelmiş kanka eline saĞLık... Alıntı
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 onemLı degıL KankycıM Alıntı
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 aa eftelYa bana tHanX deDi yazCam keNarı. Alıntı
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 ya çok komik ya bak şu konuşananın biraz ağzı bozuk hali ya valla eline sağlık süper olmuş koptum burda gülmekten Alıntı
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Benimde ikizim var . bu muhabbetlerin çoğu döner içerde Alıntı
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 heheheheheh baya bi guzelmis bunlar cok guldum okur ken allam ya nerden geliyo akliniza yaa :D:D Alıntı
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 güzelmiş ya güldürdü Alıntı
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 çok komik ve çok eğlenceliydi paylasım için saoll Alıntı
Ametist Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 ehehe:)çok eğlenceli ben ikizlerin belgeselini izlemiştim birinin ayağı dierinin ağzında fln bebişler 4 dönüo daracık yerde:D saol paylaşım için.. Alıntı
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 zor olsa gerek ikiz olmak, tabi mekan acisindan Alıntı
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Bu veledlerin ağzı bozuk biraz ama:D Alıntı
sheandhe Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 neyi nereye yazıcağımı bilmiyorum:( ama hissettiğim bişeyi yazıyım nereye yazdığımın önemi yok....iyi kiii buldum bu siteyi...iyi ki sizlerin arasındayım.....ya da beni de yanınıza alır mısınız???? Alıntı
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yaa nerden gelir insanların aklına böle şeler:Dçoook komikk:D Alıntı
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - Şşt kardeş bak bi - Ne var - Bak ne buldum - Ne o - Bilmem . hahahahahahaha:rofl::rofl: Alıntı
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 benim de ikizim var , başımın etini yimişti içeride Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.