SnoopY Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2006 a kenara çekilsene - Kes, Allah'ın cenini seni ................................... - Bak hareket yapma kordonunu ısırırım - Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle ................................... - Önce ben çıkıcam - Hayır ben - Sen çıkamazsın - Nedenmiş - Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü .................................. - Şşt baksana - Ne var - Bu ne - Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere ................................. - Biz şimdi ikizmi oluyoz abi - Yok üçüz - Aa üçüncü nerede - Galiba önümdeki şey ................................ - Burnumu ısırma bak tekme atarım - Atamazki atamazki - All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı................................ - Erkek sen dışarı gelsene - Erkek mi o ne? - Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı - Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun - Bilmem .............................. - Ya bi dursana - Ya sıkıldım bea - İki dakka rahat durda yüzüme bakayım ............................. - Şşt kardeş bak bi - Ne var - Bak ne buldum - Ne o - Bilmem . ............................ - Üff çekil kenara ruhum daraldı - Ya yer ikimizede yeter - Banane git kendine kıvrılacak başka bi yer bul - Ya bu kadınlar hepiniz aynısınız ya - Kadın mı, o nedemek - ne bileyim Allah söyletti işte - Hadi çok konuşmada defol ............................ -olum benim canım sıkıldı cıkıom -nereye be -yeryüzüne -****** git ben sonra gelcem -olum beraber cıkalım beya -iyi tamam hadi bir iki üç... -saldır itle beni sen, annem gayret edio zaten -ok hadi -olum annemin işi war galiba açmıyo kapıyı -of be ****** et o zaman yarın cıkarız -ok yavaşcana indir beni __________________ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 komik miş paylaşım için tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 çok komil ya saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaşım için saul Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 teşekkürler bu konu hakkatten güselmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davids_naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 heheh moruk süper yaaa brawoo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 süp-er Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Sızde SaoLun oKudugunus Icın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Güzelmiş kanka eline saĞLık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 thanks SNOOPY. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 onemLı degıL KankycıM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SnoopY Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 aa eftelYa bana tHanX deDi yazCam keNarı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 ya çok komik ya bak şu konuşananın biraz ağzı bozuk hali ya valla eline sağlık süper olmuş koptum burda gülmekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Benimde ikizim var . bu muhabbetlerin çoğu döner içerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 heheheheheh baya bi guzelmis bunlar cok guldum okur ken allam ya nerden geliyo akliniza yaa :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 güzelmiş ya güldürdü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 koptum yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 çok komik ve çok eğlenceliydi paylasım için saoll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 ehehe:)çok eğlenceli ben ikizlerin belgeselini izlemiştim birinin ayağı dierinin ağzında fln bebişler 4 dönüo daracık yerde:D saol paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2007 zor olsa gerek ikiz olmak, tabi mekan acisindan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Bu veledlerin ağzı bozuk biraz ama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheandhe Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 neyi nereye yazıcağımı bilmiyorum:( ama hissettiğim bişeyi yazıyım nereye yazdığımın önemi yok....iyi kiii buldum bu siteyi...iyi ki sizlerin arasındayım.....ya da beni de yanınıza alır mısınız???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yaa nerden gelir insanların aklına böle şeler:Dçoook komikk:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - Şşt kardeş bak bi - Ne var - Bak ne buldum - Ne o - Bilmem . hahahahahahaha:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 benim de ikizim var , başımın etini yimişti içeride Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.