Deus Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2007 Sistem şu şekilde: Birşey söylüyoruz ve "ağlattı" ya da "ağlatmadı" olarak cevap geliyor. Sonra ağlatacak tümcemizi yazıyoruz. Biz burada bunları konuşurken insanlar ölüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 aglattı ama ben bu konuyu geyıge vurucam açsınnnnnnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 hayırrr bunu bana yapma acıııım:( sular 2 gün daha kesikmiş ankaradakiler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Ağlatmadı. Geyiğe vurma kısmı ağlattı. Sen vurmazsan başkası vuracak geyiğe. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 ağlatmadı çünkü tokum:) insanlar şu an paşa paşa tatilin tadına varıyoooo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 aglattı bakkala borcun var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 sen gulduruyosun kata:D ağlamadım.. birgün bütün sevdiklerin ölecek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 aglamadım bugunun yarını da var:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 ağlatmadı. Yarının ne olacağı belli değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 aglattı 3 kapan 5 i alır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 ühühüüü alttaki senin annen br melekti o anne dediğin kişi üvey annen biliyomusun sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 aglattı dune kadar sadece amcammıssın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 abi ne diyosun:) alttaki seni kimse sevmıoyr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 aglatmadı alttakını aglatır ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 ağlatmadı. Ben kimseyi sevmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 alttaki evlendin çocuğunuz oldu hem karını hem çocugunu kaybettinn nasıl olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 ağlatmadı benim karım olamaz zaten ben kızım öle biri diilim ben alttaki biliyor musun borçlarınız yüzünden batmış baban barakada yaşıcanız ayrıca babanın üvey annenden olan çocukları da gelcek eve 30 kişilik ailenizegünde 1 ekmek ve sen aç kalıcaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Ağlatmadı sanırım ben değilim. Ama belki alttakidir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 agladım..karım olmasına agladım:D alttakı yorgunmus cokkkkkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 yok daha degilim aksama dogru ağlarım:) alttaki ülkende savaş cıkıyor ve ıraktan farkı kalmıyor heryerın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 yazıııık ağlarım insanların haline tatile gittim ama sen bundan sonra gidemcieeen nihhahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 duygusuz insanlar ağlatmadı alttaki bukadar duygusuz olmasına ağlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Ağlattı. Şu anda kim bilir kaç kişi ağlıyor biryerlerde........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 yazıık ama ağlıcak kadar abartı yok alttakinin annesi yokmuş kendi kendine doğmuş bunu senden gizliyorlar evladım sen bir androidsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 ağlatmadı biliyodum zaten bende büyük bi yetenek oldugunu alttaki en sevdiğin şarkıyı dinlerken yarıda kesildiğini farkettin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.