12345 Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2014 Ben kimseyi sıkmadan direk konuya gireyim. Benim bir arkadaşım vardı şahsı hiç görmeden uzaktan tarot falı bakabildiğini söylüyordu. Sizce bu mümkün müdür? Ayrıca burada bunu yapabilen arkadaşlar var mı? Şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
777 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2023 On 9/26/2014 at 12:14 AM, 12345 said: Ben kimseyi sıkmadan direk konuya gireyim. Benim bir arkadaşım vardı şahsı hiç görmeden uzaktan tarot falı bakabildiğini söylüyordu. Sizce bu mümkün müdür? Ayrıca burada bunu yapabilen arkadaşlar var mı? Şimdiden teşekkürler. konu 2014 de açılmış ama olurda ilerde merak eden olur diye yanıt veriyorum; evet elbette mümkün sonuçta tarotta uyumlanma enerjisi, senkronize önemlidir. kişinin kartlarıyla olan bağı da etki etmekte. danışmanlık veren biri olarak %90 ı kendisini görmediğim kişilerdir, sadece isimleri bilmem yeterli. açılıma başlamadan önce niyet ediyorum bu daha da yoğun alan yaratıyor fikrimce. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2023 Karşı taraf yanımda olmadığında kendi konfor alanımda çok daha rahat hissediyorum ve sonuçların daha güzel olduğuna inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.