serpentine Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2014 Hindistan'ın önceki yıl Kasım ayında fırlattığı araç geçtiğimiz günlerde yörüngeye girdi. Aslında araç değil, yüzeye inmeyecek ama bizde orbiter (orbit:yörünge) kelimesinin karşılığı olmadığı için Mars yörüngecisi mi desek bilemedim. Atmosferde metan gazı falan arayacakmış. Pis fakirlerin yaptığı uzay aracının bütçesi Gravity filmininkinden az, 70 milyon dolar. 2012 Londra Yaz Olimpiyatları'na harcanan parayla 200 küsür tane gönderilebiliyor. Ve ilk fotoğraf paylaşıldı Twitter hesabından. Takip etmek isteyenler için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 denemişler; olsun başarmışlar; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Kınıyorum sizi ben o parayla 70 milyon tane bacıma başörtüsü alırdım,israfın bu kadarı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.