TethNun Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2014 sanıyorum cuma günü vizyona girmiş. bugün üstüne para verdim gittim izledim. etkileyici bir bilim kurgu olmuş. evet bilim kurgu.. pişman olmadım memnun da kaldım. Artık Türk korku filmi yönetmenleri cinler mevzusunda büyüyle harmanlanıp güzel bilim kurgular kurmaya başladılar. -filme gelecek olursak özetle; hırslı bir kız ve cinlerin efekt olarak kullanıldığı büyü'lü ensest aşkı anlatan bir film. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kenanmotifci Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 çok iyi filmdi ya niye öyle dedin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 TethNun, arkadaşa katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Siccin 2'ye gidemedim bir türlü. En iyisi o diyorlar. Bunu izlemiştim kötüydü bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Siccin 2'ye gidemedim bir türlü. En iyisi o diyorlar. Bunu izlemiştim kötüydü bence. Bir iddia'yı kayıp edişim sonuçunda Siccin 2'ye gittim maalesef lanet olsun dedim. Cidden Türk Yönetmenlerin akıllarını sadece cinlerle bozmalarını anlamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2015 (düzenlendi) iğrençlik oranı korkunçluk oranından fazla. Hele ilk sahnelerde çıkıp gitmeyi düşündüm sonra arkamdan tırstı demesinler diye kaldım Ağustos 9, 2015 Mrs_Echelon tarafından düzenlendi Siccin 2'den bahsediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.