damlasurer Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2014 Merhabalar. Ben yükseleni ve burcu oğlak olan bir bayanım ve haritamda da oğlak yığılması var ama çoğu oğlak özelliklerini almama rağmen para ve işle uğraşan biri değilim. Ne zaman açılım yapsam beni temsil etmesi gereken yere değnek kraliçesi geliyor ve gerçekten de onun çoğu özelliklerini taşıyorum. Tılsım kraliçesiyle alakam yok neredeyse. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Kartlar ne kadar zamandır sende ? kartlar ve kullandığın açılım üstünde deneyimlimisin ? Ve senin enerjin ile o kartın çıkması normal diye düşünüyorum. Çünkü kartlar enerjinin temsilidir diyebilirim sana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 1 yıla yakındır bende ve deneyimliyimdir bazen takıldığım noktalar olmuyor değil ama genel olarak hakimim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Seni temsil etmesi gerken yere nasıl Değnek Kraliçesi geliyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Tarot ile astrolojiyi pek bağdaştırmamak gerekiyor .Tarot sembolizm ağırlıklıdır ve bakan kişinin enerjisiyle daha çok kontaktır . Natal haritalardaki oğlak burcu yoğunluğunda .Değnek kraliçesi ile Şeytan kartının daha çok çıktığı doğrudur tarotta. Haritanızın bütününe yoğunlaşmanızı tavsiye ederim . 5 veya 11.evin güçlü olma ihtimali var olabilir . Sizi temsil etmesi gereken yere ne geleceğinden nasıl emin oluyorsunuz .Temsil ? . Kapsamlı bilgilerimle yardımcı olabilmişimdir umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Seni temsil etmesi gerken yere nasıl Değnek Kraliçesi geliyor? Mesela keltik açılımda 1 ve 7 bizi temsil eden kartlardır oralara çoğunlukla değnek kraliçesi geliyor hiç tılsım kraliçesi gelmedi bana. Tarot ile astrolojiyi pek bağdaştırmamak gerekiyor .Tarot sembolizm ağırlıklıdır ve bakan kişinin enerjisiyle daha çok kontaktır . Natal haritalardaki oğlak burcu yoğunluğunda .Değnek kraliçesi ile Şeytan kartının daha çok çıktığı doğrudur tarotta. Haritanızın bütününe yoğunlaşmanızı tavsiye ederim . 5 veya 11.evin güçlü olma ihtimali var olabilir . Sizi temsil etmesi gereken yere ne geleceğinden nasıl emin oluyorsunuz .Temsil ? . Kapsamlı bilgilerimle yardımcı olabilmişimdir umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Tarot ile astrolojiyi pek bağdaştırmamak gerekiyor .Tarot sembolizm ağırlıklıdır ve bakan kişinin enerjisiyle daha çok kontaktır . Natal haritalardaki oğlak burcu yoğunluğunda .Değnek kraliçesi ile Şeytan kartının daha çok çıktığı doğrudur tarotta. Haritanızın bütününe yoğunlaşmanızı tavsiye ederim . 5 veya 11.evin güçlü olma ihtimali var olabilir . Sizi temsil etmesi gereken yere ne geleceğinden nasıl emin oluyorsunuz .Temsil ? . Kapsamlı bilgilerimle yardımcı olabilmişimdir umarım 11. ev yay 5. ikizler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Vallaha tecrübeli olmanız güzel birşey hangi tür tarot kartlarını kullandığınızıda bilmiyorum ama her tarot kartı kişiye özeldir ve biri ile bağdaşan kartları başkası alıp bakmaya kalktığında kartın kendi sahibine huzursuzluk ve sıkıntı girer... bunun deneyimini cok yaşamış biriyimdir.. Ben katina tarotu bakıyordum(emekli ettim kendimi ) uzun bir süre baktım ve kartlarım benimle bütündü ki en zor tarot kartlarından birisidir... ve eğer birgün tarot bakmayı bırakıcak ve birdaha elinize almıyacaksanız kartları birilerine vermeyin... yırtıp atın ya da yakın... çünkü burada kişinin enerjisi ile bütünleşen kartlardan bahsediyoruz ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.