masal perisi Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2014 Yapımı : 2014 - ABD Tür : Korku Yönetmen : John R. Leonetti Oyuncular : Alfre Woodard , Annabelle Wallis , Brian Howe , Eric Ladin , Tony Amendola Senaryo : Gary Dauberman Yapımcı : James Wan , Peter Safran İlk olarak “The Conjuring / Korku Seansı” filminde izleyicileri korkutan oyuncak bebek Annabelle’in asıl hikayesi bu filmde işleniyor. Kötülüğü içinde barındıran bu oyuncak bebek, gerçekte Connecticut’ta bir müzede kilit altında tutuluyor ve ayda iki kez bir rahip tarafından ziyaret edilerek kutsanıyor. John Form, hamile eşi Mia'ya harika bir hediye alır; Gelinlik giymiş, el yapımı oyuncak bir bebektir bu. Ancak, Mia'nın Annabelle için duyduğu sevinç fazla uzun sürmeyecektir. Evleri şeytani bir tarikat tarafından saldırıya uğrar, tarikatın geride bıraktığı sadece kan ve vahşet değil, aynı zamanda oyuncağın içine işlemiş bir lanettir. http://img04.imgsinemalar.com/images/afis_dev/a/annabelle-1405666513.jpg http://www.izlesene.com/video/annabelle-filminin-turkce-altyazili-fragmani/7747810 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Filmin ilk sahnelerinde o kadar etkilendim ki bu bebekten keşke tüm film boyu bu konudan ilerleseydi demiştim Hayallerim gerçek oldu Ama yönetmen James Wan değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 güzel bir film gibi umutluyum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Filmi izledim Korku Seansının çok altında kalmış.Sinemada değil de PC başında izlenecek film. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Korku Seansı'nı izlemiştim ve çok sevmiştim, hatta favori filmim olmuştu, bunu izlemedim ama Annabell de eminim favorilerim arasına girecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Korku seansı harika bir filmdi . korku filmi hastası olarak genelde çok favori filmim olmaz ama o çok özel birkaçının arasına girmişti . anabelle izlemedim ama en kısa zamanda izleyip yorumumu atacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 çokta kötü değildi ya bence fena değildi film;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Bu arada filimde adı geçen medyumları araştırırsanız gerçek hayatta yaşamışlar.Ama filimde abartı var tabii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Yabancı filmlerden korkmuyorum ben artık nedense. Daha doğrusu hepsi aynı geliyo bana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Sırf yorumlardan bugun gitmekten vazgectigim film.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yagmur6706 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Korku seansı kadar olmasada güzel bir filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AEON Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Para için çekildiği belli, belki tutar demişler. Bence olmamış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 İzlediğime pişman olduğum bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Nerdir bu annabelle isminin sırrı? Merhum Nokia'nın Symbian için çıkardığı sürümleri de sırayla Anna ve Belle idi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volshebnik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Bundan once Korku Seansi'nda kullanilmisti Annabelle. Bu filmde ana tema. Korku Seansi'ni cok begenmistim ama bu film bekledigim kadar guzel degildi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.