sweet Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2014 Merhaba arkadaşlar. Ben moda tasarım öğrencisiyim ve sanat tarihi dersi için gotik sanat akımını seçmiş bulunuyorum. Tarzı ve akımı ne kadar sevsem de tam bir gotik olduğum söylenemez. Aramızda gotik arkadaşlarımız varsa -ki umarım vardır ve bunu okuyorlardır- ne tarz tasarımların, baskıların ve aksesuarların daha çok ilginizi çektiğini benimle paylaşabilir misiniz? Aklımda birkaç tasarım bulunmakta ama bunları hem gotik mimarisi hem de gotik edebiyatı ile birleştirerek hoş şeyler tasarlamayı amaçlıyorum. Sizlerin fikirlerinize ciddi anlamda ihtiyacım var çünkü bu ödevdeki amacım sınıfı geçmek için değil sınıftaki en iyi tasarımını çıkarmak. Not: İzmir'de yaşayanlara mankenlik teklifimde vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Elimden geldiğince yardım etmek isterim.Goth terimi farklı kollara ayrılıyor.Şuan gerçekten aklıma gelmiyor terimler ama modern çağ ve ortaçağ dönemi goth tarzı olarak ikiye ayırayım şimdilik. Gothic olmak ölümü kutsamaktır,çürümeyi sevmek,karanlığa aşık olmaktır.Örümceklerle arkadaş olmaktır.Katliam,kaos sever olmaktır.En basit tanımlarını ele aldım. Moda kısmına gelirsek yukarıda bahsettiğim özellikler ile tasarımını yapabilirsin.Daima siyah olacağını bildiğin gibi,aralarda beyaz renk kullanımı da yapmalısın.Tasarımını yaparken karanlık hayvanlardan da ilham alabilirsin. (Yarasalar,örümcekler vb.) Onun dışında tasarlayacağın kıyafetin bir tarihi-hikayesi olursa sonuç dahada artar. Sormak istediğin bir şey olursa mesaj atabilirsin,detaylıca konuşuruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Bir kaç resim ile örneklemek isterim.Kendi albümümden seçtim.Modern çağdan. Genelde deri benzeri elbiseler giyenlerin kendileri ile daha barışık ve özgüvenli olduklarını düşünüyorum. Bu tam anlamıyla sade bir tasarım. Evet bu da adını unuttuğum goth tarzı.Bu tipler genelde esrar,eroin benzeri şeyleri baya severler.Ve çok farklı bir tarz olduğunu da görmüş oluyoruz. Bu ise heavymetal ile goth tarzı arasında kalmışa benziyor.Kırmızı giymesi aynı zamanda romantizmi sevdiğini de gösterebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Çok teşekkür ederim Tristiana süpersin Örümcekler hiç aklıma gelmemişti mesela bende çok severim kesinlikle kullanacağım. Birden fazla artwork çıkarmayı düşünüyorum ve ağırlıklı olarak siyah-kırmızı renklerini kullanacağım. Sonsuz teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Rica ederim,bir işe yaradığımı duymak beni mutlu etti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.