damlasurer Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2014 Hepimiz duymuşuzdur. ölmeden önce insanın gözündeki perde kalkmaya başlar, bir şeyler, duyar. sizce böyle bir şey var mı ve tecrübeleriniz oldu mu tanıdıklarınzda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 dmt (ruh molekülünü) bir araştırın derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 Bir rahatlama o kadar. 30 dk sonra aklıma bazı şeyler daha geldi.Söylüyorum yani yazıyorum; Dünya'nın hiç bir derdini takmıyorsun,sanki bir uzaylısın öylesine bir uğrayayım gibi dünyaya gelmişsin.Sıcak soğuk hissetmiyorsun,ses hissetmiyorsun,renk hissetmiyorsun,ama sadece kalp atışını duyuyorsun. bu kadar.umarım yardımcı olmuşumdur inanmıyorsan yaşayarak deneyim edebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
proxy Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Evet oldu.Bunu paylaşmak istemiyorum çoğunlukla küçük kız çocuğu veya benzer şeyler görülüyor. Siz bunu merak edip sormuşsunuz tabi insan meraklı bir varlık bende sizin gibi meraklıyım o yüzden bu sitedeyim. Bende size birşey sormak istedim sizce bişey görülüp görülmediği farkettirirmi ? Yani neyi merak edip böyle bir soru sorma gereği duydunuz şu an gerçekten ölenlerin ne gördüğünden çok ben bunu merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Evet oldu.Bunu paylaşmak istemiyorum çoğunlukla küçük kız çocuğu veya benzer şeyler görülüyor. Siz bunu merak edip sormuşsunuz tabi insan meraklı bir varlık bende sizin gibi meraklıyım o yüzden bu sitedeyim. Bende size birşey sormak istedim sizce bişey görülüp görülmediği farkettirirmi ? Yani neyi merak edip böyle bir soru sorma gereği duydunuz şu an gerçekten ölenlerin ne gördüğünden çok ben bunu merak ettim. Aslında bir süredir rahatsız edildiğimi düşünüyorum varlıklar yüzünden. Bende ölümü tattım bir kere ama bunu sanki yavaş yavaş ölen birine olabilecek bir şey mi acaba diye düşündüm sadece. Mesela dedem aylarda başka ruhları gördü bende öyle bir şey yok şimdilik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 bazi insanlar hissedermis olecegini oyle derler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uniquerose Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Televizyonlarda gözü açık ölenleri görüyoruz İşte o zaman ölüm meleği azraili görürlermiş Azrail ameli iyi olan insanlara güzel gözükür ve canını acitmadan ruhu alırmış Ameli günah insanlara korkunç gorunurmus. Azrailin iki taraflı yüzü varmış bu durumlar için bu konu hakkında çok hikâye biliyorum ama çok uzun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryze Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Bizim köyde bayram dede vardı. Öleceği vakit kalbi sıkışmış ben kötüyüm demiş. Sonra hastaneye giderken kafasını bir sağa bir sola atmış hiç ses çıkarmadan kapamış gözünü. Toprağı bol olsun iyi adamdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Dnaları ve eterik bedenleri bu işe oldukça yatkın . Ama her hissin gerçek anlamda gerçekleşmesi gerekmiyor . Bazıları ölüm deneyimine yakın bir deneyimi öncülüyor ( Eşin kaybı , İşin kaybı ) gibi . .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meastro Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Ölmeye yakın olanlar gördüklerini söylüyorlar ve genelde gördükleri ölmüş yakınları olduğunu çok duydum,zaten ölümden sonra bizleri ilk karşılayanlar sevdiğimiz bir kaç yakınımız oluyormuş o şok sırasında rahatlatmak amacıyla,sonra onlar ayrılıp rehberimiz geliyor.Bakınız Ruhların Kaderi Michael Newton Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Evet hissediyolarmış... Hatta gidecekleri yer bile gôsteriliyormuş. Ama ne kadar doğrudur yaşamadan bilemem :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Böyle tecrübem olmadı umarım olmaz.Yakınlarımın ölümümü hissetmesini istemem.Çok acı veren bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meastro Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Ölmeye yaklaşınca kişi kısa sürede 2 tarafla birden iletişim kurabiliyor,genelde yakınları sevdiği birileri onu karşılamaya geliyorar çok kişi bunu söylüyor burada amaç kişinin korku ve travmasını azaltmak adaptasyonunu sağlamak,zaman ilerledikçe eskiden ölmüş olan sevilen kişi gidiyor rehberi geliyor ve kişiyi götürüyor.Her şey düşünülüyor merak etmeyin dünyadaki gibi dandik bir düzen yok orada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 hissedermiş insanlar bilimsel olarak bir koku filan salgılarlarmış.unuttum haber kaynağını bulursam paylaşacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
infernusksm Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Bazen buradaki yaş ortalamasının 15 olduğunu falan düşünüyorum. Her neyse. İntihar ettiğim zaman hissettiğim şey kocaman bir boşluktu. Ki o ölüm kalım sınırı tamamen pişmanlık dolu, huzur ya da melek falan değil. Genel anlamda da fiziksel acı o kadar yoğun oluyor ki o kopma anına kadar başka bir şey düşünemiyor insan. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meastro Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Biz iyi insanların iyi tarzda rahat huzur içerisinde ölüm esnasında ifade ettiklerinden bahsediyoruz,reenkarnasyona inanıyorsunuz insanın bir çok kez öldüğü gerçeğini farkedersiniz ve hipnoz bu anılara ulaşılabiliyor bu konuda ciddi araştırmalar var ,ölüme yakın deneyimlerde kitap konusu olmuştur,bir tünelden geçmek bir şey tarafından emilmek vs şeyler sık tarif ediliyor bazıları ışık algılarken bazılarıda karanlık bölgeden geçtiğini söylüyorlar,intihar diğer tarafacada istenmeyen hoş karşılanmayan bir durum adeta verilen söze hıyanet etmişsin gibi görülmekteymiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Gün içinde bile insan karşılaşacağı durumları hissederken ölüm gibi büyük bir olayın gelişini daha güçlü bir hissedişle hissederiz diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 (düzenlendi) Ben ölümün kıyısına geldiğim o an her şeyin durduğunu, kalbimin yerinde çıkmak istercesine attığını ve bütün hücrelerimi aynı anda hissettiğimi hatırlıyorum. O an aklımda sadece tek bir şey vardı, ki o da bana kalsın. Şubat 12, 2016 Ilithyia tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jallaq Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 korku, acı . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.