sidar Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2014 nazar bakış anlamını taşısada kısaca sözle ve gözle kişileri etkilyen bir çeşit büyü gibidir. güçlü pluton etkisi taşıyan kişilerin nazar değdirdiğine inanılır, plutonun güneş ve ay ile olan olumsuz konumları yada haritadaki güçlü akrep etkisi bunu yaratabilir. venüsü plutonla zıt açıda olan bir kişi ise eğer venüs kendi yönettiği burçlarda yada yüceldiği bir burçta ise büyüleyici etkileri vardır özellikle gözleri ile karşısındaki kişiyi etkisi altına alır astrolojide femme fetal diye adlandırılan bu yerleşime sahip olan kişi belli zamanlara kadar kendisinde olan gücün farkında değildir buda bir çeşit büyüdür ama kişinin isteminde gerçekleşen bir olay değildir. ( bu durum özellikle cinsellikle alakalıdır. kişi ile beraber olan kişiler ondan kolay vazgeçemezler.) venüs boğa pluton akrep venüs terazi pluton koç venüs balık pluton başak durumunda olması gerekir. 12. ev ve 8. ev yoğunluğu olanlar da hem kendileri nazar değdirir, hemde onlara kolaylıkla negatif enerji etki eder. mars ve ayın 8. evde oluşu ise doğal bir büyücü gibidir. fakında olarak yada olmayarak kehanetleri gerçekleşir. büyü gibi konulara eğilirse bu konuda etik olmasa da başarılı olma şansı yüksektir. kolaylıkla nazar değen insanlar ise öncelikle haritasında venüs vurgusu önde olan kişilerdir, venüs 1. evde terazi, boğada, balık burcunda gibi.. Alıntıdıer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 benim akrepte 12. evde çok nazar değiyor bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Çok yanlış yazdım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 benim akrepte 12. evde çok nazar değiyor bana Bilinç ve bilinçaltınızda bana nazar diyor diye fazla telkin yapmamaya çalışın çekim yasası böyle işliyor . Venüs akrepte 12.evde düşük konumlanmış astrolojide bu konuma peregrin deniliyor yani boşta gezen .Negatif enerjisini de üzerinizde gösterir.Korunma yöntemlerine dair konu açtım .Reiki nin faydaları apaçıktır .Ametist taşını da günde iki dakika akan suda tutmak üzere vücudunla temas halinde taşımanın faydalarını da görebilirsiniz . Söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar . Yardımcı olabildiysem . Ha birde insanlar peregrin gezegenlerinin üzerinde daha fazla dururlar .Belki siz her yerde güzel gözükmeye dair eğilim gösteriyor.Farkında olmadan nazarı üzerinize çekiyor olabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Çok yanlış yazdım ben Neyi yanlış yazdın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Farklı bir başlığa yazacaktım buraya yazmışım kusura bakma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Görmedim zaten mesajını düzenlemişsin .Silemiyoruz ya mesajları moderatörler yamuk yaptığımızda kaçırmasın diye heralde . .Burada sana sözümü unutmadım işlerim var bu ara . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Bilinç ve bilinçaltınızda bana nazar diyor diye fazla telkin yapmamaya çalışın çekim yasası böyle işliyor . Venüs akrepte 12.evde düşük konumlanmış astrolojide bu konuma peregrin deniliyor yani boşta gezen .Negatif enerjisini de üzerinizde gösterir.Korunma yöntemlerine dair konu açtım .Reiki nin faydaları apaçıktır .Ametist taşını da günde iki dakika akan suda tutmak üzere vücudunla temas halinde taşımanın faydalarını da görebilirsiniz . Söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar . Yardımcı olabildiysem . Ha birde insanlar peregrin gezegenlerinin üzerinde daha fazla dururlar .Belki siz her yerde güzel gözükmeye dair eğilim gösteriyor.Farkında olmadan nazarı üzerinize çekiyor olabilirsiniz. sidar güzel görünme tutkusunda değilim makyaj yapmak bazen zor geliyor doğal olarak güzel kalmalıyım.bu sıralar şiştikçe şiştim 12. evimdeki venüse mi borçluyum kanımdaki östrojen patlamasını bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 sidar benim yıldız haritamı çıkartırmısın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AqreSifLady Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 Sidar bende yıldız haritamı istiyorum mümkünse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 Sidar yıldız haritası nasıl hesaplanır bence sen bunun hakkında bir konu açmalısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 Oradan bana da bir yıldız haritası mümkünse şaka bir yana nasıl haritamızı çıkartabiliriz bilgi verebilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 arama motoruna çıkıyor, yalnız kimi sitede bir saat oynuyor doğum saati.tek tek hesaplamak teknik işler kursu okulu filan var.reklam yapmayayım diye yazmadım site isimlerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.