indigo55 Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2014 Şaka bir yana çok tuhaf deği mi ya böyle bakıyorum vapur sesler senfonisi orkestranında kritik müdalesiyle hazzın doruklarındayken televizyonu kapatıyorum kapıyı tutuyorum hıhh ,.,. babam uyanıyor , daha çok sözlük entrysi ama yani televizyondan yayılan frekansın rem uykusunu etkliemesi gibi ciddi sonuçlarada varılabilir anlamadım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Malt Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Gerçekten de öyle aslında televizyonun kapanmasıyla babaların uyanması eşdeğer sürede bi de yok uyumuyordum ben muhabbeti döner hafiften Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Bu o seste rahat uyuduğunu gösteriyor.Haberlerde izlemiştim bebekleri uyutmak için de süpürge çalıştırıyorlarmış çünkü bebek anne karnındayken o sese aşina olduğundan.Cümle bozuk oldu sanırım kusura bakmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Ezeli düşmanım İndigo'yu artık aramızda olmadığı için özlemle anmakla beraber ; adam haklı gençler diyebiliyorum bu konu hakkında. Babamın en büyük ikinci hobisi televizyon karşısında uyumaktır. O televizyonun sesini kısayım veya kapatayım adam sanki uydu alıcısıyla senkronize çalışıyormuş gibi tak diye uyanıyor. Hiç şaşmıyor bu olay. Nedenini bilim henüz açıklayamadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.