Hedef Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2007 Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2007 Sorulara verdiğiniz ''evet'' cevaplarını sayınız. - Paraya dokunduğum zaman ellerimin kirlendiğini hissediyorum. - Vücut salgılarım (ter, tükürük, idrar vs.) herhangi bir yerime çok az değse bile elbiselerimi kirletebileceğini düşünüyorum. - Yabancıların veya tanıdığım bazı kişilerin dokunduğunu bildiğim cisimlere dokunmakta zorluk çekiyorum. - Çöpe veya kirli şeylere dokunm ak ta zorluk çekiyorum. - Hastalıktan veya kirlenmekten korktuğum için umumi tuvaletleri kullanmaktan kaçınıyorum. - Hastalık bulaşmasından korktuğum için umumi telefonları kullanmaktan kaçınıyorum. - Ellerimi gerektiğinden daha sık ve daha uzun yıkıyorum. - Bazen hiçbir sebep yokken sadece kirlenmiş ol ab ileceğimi veya üzerime bir şey bulaşmış ol ab ileceğini düşündüğüm için yıkanıyor veya temizleniyorum. - Kirlenmiş olduğunu düşündüğüm bir şeye dokunursam kendimi derhal yıkanm ak veya temizlenmek zorunda hissediyorum. - Eğer bir hayvan bana dokunursa yıkanmak ya da giysilerimi değiştirmek zorunda kalıyorum. - Aklıma şüpheler veya endişeler geldiği zaman, bunlar hakkında bana güvence verecek biriyle konuşmadan duramıyorum. - Konuşurken aynı şeyleri ve aynı cümleleri birkaç defa tekrarlıyorum. - İnsanların söylediklerini bir kerede anlasam bile, aynı şeyi birkaç defa tekrarlamalarını istiyorum. - Giyinirken, soyunurken, yıkanırken kendimi belli bir sırayı takip etmek zorundaymış gibi hissediyorum. - Yatmadan önce giysilerimi belli bir şekilde asmak veya katlamak zorundaymışım gibi hissediyorum. - Yatmadan önce kendimi belli bir sıra içinde belli işleri yapm ak zorunda hissediyorum. - Doğru yapılıp yapılmadıklarından emin olm ak için işleri birkaç defa yapmak zorundayım. Bazı şeyleri gerektiğinden daha fazla kontrol ediyorum. - Su musluklarını, elektrik düğmelerini kapattıktan sonra tekrar tekrar kontrol ediyorum. - İyice kapalı olup olmadığından emin olm ak için yoldan eve geri dönüp kapıları, pencereleri vs. kontrol ediyorum. - Her türlü belgeyi, formu, çeki doğru doldurup doldurmadığımdan emin olmak için defalarca kontrol ediyorum. - Kibritlerin, sigaraların vs. iyice sönüp sönmediklerini anlamak için defalarca kontrol ediyorum. - Bir yerden para aldığım zaman defalarca sayıyorum. - Mektupları yollamadan önce defalarca ve dikkatle kontrol ediyorum. - Önemsiz konularda bile karar vermekte zorluk çekiyorum. - Yaptığımı bildiğim şeyleri gerçekten yapıp yapmadığımdan bazen emin olamıyorum. - Anlattığım bir şeyi yeterince açıklayamadığımı düşünüyorum. - Bir işi dikkatle yaptıktan sonra bile, yanlış yaptığımı veya bitiremediğimi düşünüyorum. - Bazı şeyleri gerektiğinden daha sık yaptığım için bazen gideceğim yerlere geç gidiyorum. - Yaptığım şeylerin çoğu hakkında şüphe ve sorunlar uyduruyorum. - Belli şeyleri düşünmeye başlarsam bir türlü kafamdan atamıyorum. - İstemediğim halde aklıma kötü şeyler geliyor. - Aklıma ayıp ve kötü sözler geliyor ve kafamdan atamıyorum. - Aklım düşüncelerle öylesine meşgul ki, etrafta ne olup bittiğini fark edemiyorum. - Küçük hatalarımın fel ak etlere yol açacağını düşünüyorum. - Farkında olmadan birine zarar vermiş ol ab ileceğime endişe duyuyorum. - Bir felaket haberi aldığım zaman benim hatam olduğunu düşünüyorum. - Bazen hiçbir sebep yokken kendime zarar verebileceğimden veya bir hastalığım olduğundan aşırı derecede endişe duyuyorum. - Hiçbir sebep yokken cisimleri sayıyorum. - Hiçbir önemi olmayan sayıları hatırlamak zorundaymışım gibi hissediyorum. - Okurken önemli bir şeyi kaçırdığım fikrine kapılıyorum, geri dönüp aynı bölümü en az iki kere okum ak zorunda kalıyorum. - Hiçbir önem taşımayan şeyleri unutm ak tan endişe duyuyorum. - Aklıma bir şey geldiği zaman, bunu bütün açılardan inceleme gereği duyuyorum. - Bazı durumlarda kontrolümü kaybetmekten ve ayıp şeyler yapmaktan korkuyorum. - Yüksekten aşağıya baktığım zaman, kendimi aşağı atmamı söyleyen bir dürtüye kapılıyorum. - Yaklaşan bir tren görünce, rayların altına atlayabileceğim hissine kapılıyorum. - Topluma açık yerlerde aklımdan elbiselerimi çıkarmak geçiyor. - Araba kullanırken birinin veya bir şeyin üstüne gitmek dürtüsüne kapılıyorum. - Silah görünce heyecanlanıyorum, aklımdan şiddet içeren düşünceler geçiyor. - Bıçak , hançer ve diğer sivri uçlu cisimler beni huzursuz ediyor. - Bazen içimde bana yapmak istemediğim anlamsız şeyleri yaptıracak bir şey hissediyorum. - Bazen sebep yokken cisimleri kırmak veya tahrip etmek istiyorum. - İşime yaramasalar bile, başkalarına ait şeyleri çalmak istiyorum. - Bazen marketten bir şey çalmak için dayanılmaz bir istek duyuyorum. - Bazen savunmasız çocuklara ve hayvanlara zarar verme dürtüsüne kapılıyorum. - Sonradan rahatsız olsam bile, belli durumlarda aşırı yemek yeme dürtüsüne kapılıyorum. - İntihar ve suç haberi aldığım zaman uzun bir süre çok etkisinde kalıyorum, bu konudaki düşüncelerimi durduramıyorum. - Mikroplar ve hastalıklar hakkında yersiz endişeler icat ediyorum. Bu sorulara evet cevabınız; 0 ise hiç takıntılı bir insan değilsiniz. 1 ise çok az takıntılısınız. 2 ise biraz takıntılısınız. 3 ise fazla takıntılısınız. 4 ise çok fazla takıntılısınız. Alıntı
doors Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Benim cevaplarım 4 un cok uzerine cıktı Ama herkeste olduğunu düşünüyorum..Öyle dimi???? Alıntı
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Buyurun görün kimler tarafından idare ediliyoruz. Bu arada sanırım ben leş gibi pis, düşünce tembeli ve uyuşuk biri çıktım. Alıntı
animagus Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 bende 2 çıktı ama kimde olsa çıka de mi Alıntı
roxee Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 :pwallaa bende de 4un coook ustunde cıktı cokmu takıntılıymısım yaws ben:):) Alıntı
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Bunlara bakmama gerek yok. Evet takıntılıyım. Alıntı
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Daha yarısındaydım ve 6 evetim vardı Takıntılı olduğumu düşünmüyorum ama temizlikle ilgili olanlarda evet oldu genelde ve bi çok arkadaşta da olur heralde Hayıııııııııııııııııııııııııııır ben takıntılı değiliiiiiiiiiiiiim Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2007 degılım olmak da ıstemem cok zor bı olay..bıre bır gördum yanı..illa aynı renk mandalla camasır asacak Alıntı
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2007 teste ne lüzüm var ben biliyordum zaten takıntılı olduğumu. İşte evetlerim: - İntihar ve suç haberi aldığım zaman uzun bir süre çok etkisinde kalıyorum, bu konudaki düşüncelerimi durduramıyorum. - Bazen içimde bana yapmak istemediğim anlamsız şeyleri yaptıracak bir şey hissediyorum. - Bir felaket haberi aldığım zaman benim hatam olduğunu düşünüyorum. - Farkında olmadan birine zarar vermiş ol ab ileceğime endişe duyuyorum. - Aklım düşüncelerle öylesine meşgul ki, etrafta ne olup bittiğini fark edemiyorum. - Belli şeyleri düşünmeye başlarsam bir türlü kafamdan atamıyorum. - Paraya dokunduğum zaman ellerimin kirlendiğini hissediyorum. - Anlattığım bir şeyi yeterince açıklayamadığımı düşünüyorum. - İnsanların söylediklerini bir kerede anlasam bile, aynı şeyi birkaç defa tekrarlamalarını istiyorum. Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2007 dolunay bu durum kısılıgınden gelıyor bence..cok saglam bırısın...kendını yanlıs anlasılmalar olmadan ıfade etmek ıstıyorsun ..karsındakı kısılerınde hatalarını mutsuzluklarını kabullenemıyorsun ; altında mantıklı bır sebep arıyorsun cunku onların da ıyı olduguna ınanıyorsun ..onlarda bı neden bulamayınca hak edıp emeıgını dusunmek ıcın kendıne yönelıyorsun Alıntı
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2007 İyi bir analiz yapmışsın katatonik valla içimi okudun aynen öyle oluyor. Alıntı
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 degılım olmak da ıstemem cok zor bı olay..bıre bır gördum yanı..illa aynı renk mandalla camasır asacak anaam beni mi gördün yoksam Alıntı
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 takıntılıyım.4 ve katları cıktı Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 anaam beni mi gördün yoksam sana gelıyorum yarabbım:wacko:..yoksa ıkı tane mı var:D Alıntı
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2007 2 ise biraz takıntılısınız. gayet güzel bi konu eline sağlık... Alıntı
Bona Fides Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2007 11 cikti.Biraz abarmis benim takintili hallerim:S Alıntı
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Takıntılı değilim Duygusuzm , pasaklıyım Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.