Alucardzar Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2014 Fotoğraf öğrenci evinde gayet doğal olarak çekilmiştir fakat arkadaki sağ arka taraftaki küçük kız daha önce hiç birimizin tanımadığı ve görmediği birisidir arkadaşlarım evde garip sesler geldiğini söylemişti zamanında pek aldırış etmemiştim sizce durum nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kranlots Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Yarın gel başla işe photoshop yeteneklerini sevdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Benim sınıfta bu bebelerden 40 tane var la ama resim atmıyorum yani hiç . Bazen ben de düşünüyorum yani her sabah 2000 öğrenci mantar gibi yerden mi bitiyor diye Hele sabahçılar çıkıp aynı anda öğlenciler girerken 4 bin öğrenci birbirine koşma sahnesi eşsiz. Kendimi yüzüklerin efendisinden bir sahne izler gibi hissediyorum:P . Masadaki köpek öldüren şarap ve gazoz ikilisi dışında ilgi çekecek bir şey yok burda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihs4n Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 ortam gösterme merakı ilgi odağı pembeli yandaki çocuk ruh halimin temsiliyatı sanırım fotoşoğun yasaklanış hikayesi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 soldaki hanımda musallat var onu bi kutsayak.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monotamu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 bi renk ayarı yapaydın bari hayaletin biraz yeşil kalmış. buda benden; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkboys Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 o kadın bacağını nasıl oraya atmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Hiç güleceğim yoktu ya Emir'in mesajı kes. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Komik resimler bölümüne taşınmıştır. Lütfen başlıkları doğru yerlere açalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.