tugse Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2014 arkadaşlar şahsi mi yoksa genel doğru olarak mı payı var ? yada birbirine bağlı mı bu durumlar?yorumlarınızı bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Sanırım sitedeki obsesyon başlığında bu konu hakkında açıklama var. Ama genel olarak tüm psikiyatrik rahatsızlıklar alanında hangi oranda etkili yani direk bir obsesyon olmadan da o tür varlıkların kışkırtıcı etkileriyle kişi bu tür rahatsızlıklar geçirir mi ben de merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 henüz bilimsel bir veri yok ortada bu sebeple net bir bakis acisi ileri surmek sacma olur... ruhsal problemlerin hepsinin varliklardan kaynaklandigini iddia etmek psikoloji ve bilincalti konusunu dikkate hic almadigimizi gosterir ki bu da yanlis bana gore. surekli varliklarin bir seylere etki ettigini dusunmek de sacma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Bilimin ulaştığı bilgiler dışında, her şey inanç seviyesindedir. Ruhsal varlıkların, bu alemle bağları olduğuna dair kimin delili var ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Sadece inanca sığınacaksak gribi bile cinlere perilere bağlarız. Objektif niteliği kaybetmeden bakmak gerek olaylara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 henüz bilimsel bir veri yok ortada bu sebeple net bir bakis acisi ileri surmek sacma olur... ruhsal problemlerin hepsinin varliklardan kaynaklandigini iddia etmek psikoloji ve bilincalti konusunu dikkate hic almadigimizi gosterir ki bu da yanlis bana gore. surekli varliklarin bir seylere etki ettigini dusunmek de sacma. bende sırf ona bağlamıyorum fakat sebep yada sonuç olabilir. örnek: kişi psikolojik rahatsız genlerinden geliyor. genlerindeki bu zayıflık ruhunu da zayıflatıp ruhani varlıkların zararlarına musallatlarına açık hale getirmez mi?örnek2: kişinin genetik zayıflığı yok yaşadığı yaşam şartlarından beyin kimyası bozuldu ve psikolojik hasta oldu ruhu da zayıflayıp musallat vblere açık hale gelmez mi?örnek3: kişinin hayatı kaliteli fakat lanetli bir yerden geçti yada gizli bir düşmanı yüzünden büyü ile olumsuzluklara maruz kaldı. yine büyü yüzünden bazı ruhani varlıkların rahatsızlığı üzerine başkaları da eklenmez mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 varlıklar her zaman etrafımızdalar. aynı biz onların etrafında olduğumuz gibi.... çok az kişi onlarla irtibat kurabilir. ve bana göre onlardan da çok azı bizimle irtibat kurabilir. neden bizimle uğraşmak gereği duysunlar? bazılarımız enerjileri yüksek olanlar vs ilgi çekebilir belki ama sıradan herkes neden onların etkisi altında kalabilsin? yukarıda olan aşağıdaki gibidir. kendi içinize bakmak varlıklar hakkında fikir sahibi olmaktan daha çok cevap verecektir size... bu tür sorular sizin kendinize olan inancınızı zayıflatır sadece. ben açık hedef olduğumuzu ve sürekli bizimle oynayabilecekleri, güçsüz varlıklar olduğumuz düşün esini kabul etmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.