Expendables Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2014 IQ'unuzun Kaç Olduğunu Merak Ettiniz mi? - onedio.com Zevkli bir uygulama olmuş. Biraz kolay. 1 yanlış. http://i.hizliresim.com/lzpYkb.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Ortalamanın Üstü: 115 - 129! Zekanız gayet yerinde ve ortalamanın da bir hayli üstünde olduğunuzu söylemek gerek. Analitik bir zekaya sahipsiniz bir kere. Bilimin her alanında başarılı olabilirsiniz bu yüzden. Hatta yeterli gayret ve planlı çalışmayla dünyayı değiştiren insanlardan da olabilirsiniz! Bravo! banane ben de dahiyim kabul etmiyorum -_- 2 tanesini zaten her zamanki dikkatsizliğim yüzünden kaçırdım niysee artıkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 130-144 çıkmıştı bendede. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 10 iq çıktı var mı kapışmak isteyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.