Expendables Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2014 Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2014 IQ'unuzun Kaç Olduğunu Merak Ettiniz mi? - onedio.com Zevkli bir uygulama olmuş. Biraz kolay. 1 yanlış. http://i.hizliresim.com/lzpYkb.png Alıntı
yelisss Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Ortalamanın Üstü: 115 - 129! Zekanız gayet yerinde ve ortalamanın da bir hayli üstünde olduğunuzu söylemek gerek. Analitik bir zekaya sahipsiniz bir kere. Bilimin her alanında başarılı olabilirsiniz bu yüzden. Hatta yeterli gayret ve planlı çalışmayla dünyayı değiştiren insanlardan da olabilirsiniz! Bravo! banane ben de dahiyim kabul etmiyorum -_- 2 tanesini zaten her zamanki dikkatsizliğim yüzünden kaçırdım niysee artıkk Alıntı
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 130-144 çıkmıştı bendede. Alıntı
Apotheous Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 10 iq çıktı var mı kapışmak isteyen Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.