Taric Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2014 Abiler, ablalar, kardeşler konuyu fazla uzatmak istemiyorum saadete gelelim. Unutulan bir şey nasıl hatırlanır? Bunun için dua, büyü falan ne olursa anlatabilir misiniz? Kumanda olsun, adres olsun, telefon numarası olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 unutturken karışık bir durumda değilseniz hatırlarsınız ama kalabalık içinde unutulan birşey için zor en iyisi müslümansanız istihare yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Site içerisinde böyle bir uygulama vardı sanırım araştırırsan bulursun biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taric Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Zaten önce aradım, bulamayınca başlık açtım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 bir seyi hatirlamak en iyi ya uyku ile uyaniklik arasindaki durumda ya da ruyalarda olur. iki durum icin yataga girdiginizde uyuyana kadar surekli o konuya odaklanmanizdir. ancak tabii ki %100 garantisi yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 )) saadete gelelim¿ Galiba sitede rastlamıstım. Kaybettigin sey icin bir tekerleme soyluyorlardı ve ciddi anlamda ise yarıyor diyen de var. Aklıma gelmedi simdi ama bulunca tekerleme soyleyen kisi vaat ettigi sekilde gobek atıyodu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.