proxyman Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2014 Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde arkadaşım bir kağıt getirdi bana. Kendisi de bu kağıdı Kuran'ın arasında bulmuş. Arkadaşımın kendisi evli. Eşiyle bu aralar sorunları varmış. Kağıdı inceledim biraz, bana biraz anlamsız geldi. Yani sanki her şeyden bir sembol almış biraraya getirmiş ve bende bunun boş bir şey olduğunu düşündüm ama kararsız kaldım. Kendisi benden bunun büyü olup olmayacağını sordu. Bende tam emin değilim dedim. Umarım sizinde bir fikriniz vardır. Şimdiden teşekkürler. Yorumlarınız bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kelebekxoxo Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 islamiyet disinda butun semboller var bence bir onemi yok gibi me geldi ben ergenken ortaliga boyle sacma sapan sekiller cizip dikkat cekme calisiyordumm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uniquerose Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 islamiyet disinda butun semboller var bence bir onemi yok gibi me geldi ben ergenken ortaliga boyle sacma sapan sekiller cizip dikkat cekme calisiyordumm KATILIYORUM eminim birileri çizmistir sonra unutmusta olabilir İslam sembolü yok dediğin gibi büyü olacağını sanmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmetben Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Özgür masonlar locasının kullandığı 14. yüzyıldan buyana kullanılan şeytani bir tanrının simgesidir sembollerin altında "İnsanlar arasındaki barışın babasının mabedi". yazıyor eğer bu sembol kendiliğinden o eve gelmemişse ki öyle olduğunu sanmıyorum o evdeki birileri mason locası faliyetlerine katılıyor demektir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
proxyman Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Dediğiniz gibi boş bir şeye benziyor. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Özgür masonlar locasının kullandığı 14. yüzyıldan buyana kullanılan şeytani bir tanrının simgesidir sembollerin altında "İnsanlar arasındaki barışın babasının mabedi". yazıyor eğer bu sembol kendiliğinden o eve gelmemişse ki öyle olduğunu sanmıyorum o evdeki birileri mason locası faliyetlerine katılıyor demektir.. Böyle bir bağlantıya sahip olduklarını sanmıyorum. İlgi için teşekkür ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Boşu boşuna konmuş olamaz.Uzmanına sorun derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkboys Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Bence sadece çizim başka birşey değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.