KATA Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 youtube ıcın komutu bulmadım... kusura bakmayın -------------------- -------------------- 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 bakınız sevdiginiz gruplar sanatcılar hakkında bilgiler.. tek tek konu acılması sadece kirliliktir.. ama saol paylasım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 -------------------- http://www.gnoxis.com/forum/showthread.php?t=10213 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 gayet güzel ama hala varmı bu grup? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 ?................. -------------------- -------------------- -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 eline saglık kata guzel vıdeolar:) pek sevmem ama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 :)tşk ler................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Bildiğim kadarı ile Kesmeşeker şu anda belirli günler, konserler dışında yok. Cenk Taner yoluna yalnız devam ediyor. En son Mart'taki muhteşem ODTÜ konserinde bir aradaydılar sanırım... "Kadıköy Sound" kavramının yaratılmasında en büyük pay sahibi olan, "Kaybedenler Kulübü"nün yarı resmi marşlarından birkaçına imza atan bu grup, konser grubudur. Albümleri de çok güzeldir ama mutlaka canlı dinlemek gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2007 çok sever sayarım kesmeşekeri:) eline sağlık katacım:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 YouTube - Kesmeşeker- En Çok Seni Sevdim -------------------- kata çok saol, böyle bi konu açtığın için....bakıyodum bende kimse açmamışsa açayım deyü.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 kesmeşeker dinleyicisidir ki ‘uçsuz bucaksız azınlık’tır; onlar ‘kaç’ değil ‘kim’dir… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 kadıköy'ün ortasında yağmur, ıslattı beni sana olan güvenimi, iki adet biletimi attım, attım yere.... yağmur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 kata sana fena halde katılıyorum... "ortamlar değil arkadaşlar var benim için" demişti bi konuşmasında cenk taner... O günden beri dinlerim bunları bence türkiyenin en ii grubudur kesmeşeker.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 cenk taner son derece duyarlı ve şarkı sözlerı nokta atısı gıbı ne fazladan melankolı-arabeskvari ne havaı sözler var son derece dürüst belkı en cok bunun ıcın sevıyorum kesmesekerı...oldugu ve olması gerektıgı gıbı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2008 doğru, fazlası yok. Söylenen sözler tamda olması gerektiği yerde duruyor. Ne ayrılığı arabeskleştiriyor, ne de sevinci sapıttırıyor ki her şarkı sadece hayata dair oluyor ve bu da tamamen insanı etkiliyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 :d :d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 hehe mutlu oldum valla bu kadar kesmesekerci kesimi buldugum icin e bendende size boogee kıyagı gelsin ozaman:) buyrun yayınlanmıs 6 albumu birden yani tüm sarkıları gnoxis music playerda sizleri beklemekte:D:D ister tek sarkı ister album album dinleyin bol kesmesekerli saatler dilerim:p http://www.gnoxis.com/music/musician/id_107/ 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 tutmayın benı alnından öpücem .. koç ya koç babaaaaa:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 En güzel albümü hangisidir arkadaslar hangisini tavsiye edersiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 içine içindekıler var bence:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Şimdi o albüm güzel mi güzelse album download linkini arıyorum diğer albumlerini buldum oyle bir album bulamadım cok sevinirim yardımcı olursanınz benim icin ozel biri için indiricem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 http://www.gnoxis.com/music/musician/id_107/ burda var da hedıye ıse ben karısmayım:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Peki teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 boogee.... gurbanın olam yegen, nettin sen yaa..... içinde içindekiler bence de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 tutmayın benı alnından öpücem .. koç ya koç babaaaaa:D la sen öpmuyon sömuruon bırak kafamı bıraaaaaaaaaaaakkk :wacko: bizde katazede olduk bea peahh boogee.... gurbanın olam yegen, nettin sen yaa..... içinde içindekiler bence de... eyw birun ben olam sizin gurbanınız En güzel albümü hangisidir arkadaslar hangisini tavsiye edersiniz ? ve gunduzyuruyen kesinlikle icinde icindekiler vardır en ii albumleri yani bi kesmeseker fanına gore bulamazsan gel bana gondereyim hemen:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.