Jump to content

Kesmeşeker Videoları

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

bakınız sevdiginiz gruplar sanatcılar hakkında bilgiler.. tek tek konu acılması sadece kirliliktir.. ama saol paylasım için..

Yanıtlama zamanı:

Bildiğim kadarı ile Kesmeşeker şu anda belirli günler, konserler dışında yok. Cenk Taner yoluna yalnız devam ediyor. En son Mart'taki muhteşem ODTÜ konserinde bir aradaydılar sanırım...

"Kadıköy Sound" kavramının yaratılmasında en büyük pay sahibi olan, "Kaybedenler Kulübü"nün yarı resmi marşlarından birkaçına imza atan bu grup, konser grubudur. Albümleri de çok güzeldir ama mutlaka canlı dinlemek gerekir.

Yanıtlama zamanı:

kesmeşeker dinleyicisidir ki ‘uçsuz bucaksız azınlık’tır; onlar ‘kaç’ değil ‘kim’dir…;)

Yanıtlama zamanı:

kadıköy'ün ortasında yağmur, ıslattı beni

sana olan güvenimi, iki adet biletimi attım, attım yere....

yağmur...

Yanıtlama zamanı:

kata sana fena halde katılıyorum...

"ortamlar değil arkadaşlar var benim için" demişti bi konuşmasında cenk taner... O günden beri dinlerim bunları bence türkiyenin en ii grubudur kesmeşeker..

Yanıtlama zamanı:

cenk taner son derece duyarlı ve şarkı sözlerı nokta atısı gıbı ne fazladan melankolı-arabeskvari ne havaı sözler var

son derece dürüst belkı en cok bunun ıcın sevıyorum kesmesekerı...oldugu ve olması gerektıgı gıbı :)

Yanıtlama zamanı:

doğru, fazlası yok. Söylenen sözler tamda olması gerektiği yerde duruyor. Ne ayrılığı arabeskleştiriyor, ne de sevinci sapıttırıyor ki her şarkı sadece hayata dair oluyor ve bu da tamamen insanı etkiliyor..

Yanıtlama zamanı:

hehe mutlu oldum valla bu kadar kesmesekerci kesimi buldugum icin :)

e bendende size boogee kıyagı gelsin ozaman:) buyrun yayınlanmıs 6 albumu birden yani tüm sarkıları gnoxis music playerda sizleri beklemekte:D:D

ister tek sarkı ister album album dinleyin bol kesmesekerli saatler dilerim:p

http://www.gnoxis.com/music/musician/id_107/

Yanıtlama zamanı:

Şimdi o albüm güzel mi güzelse album download linkini arıyorum diğer albumlerini buldum oyle bir album bulamadım cok sevinirim yardımcı olursanınz benim icin ozel biri için indiricem:)

Yanıtlama zamanı:
tutmayın benı alnından öpücem ..:D koç ya koç

babaaaaa:D

la sen öpmuyon sömuruon bırak kafamı bıraaaaaaaaaaaakkk :wacko::wacko:

bizde katazede olduk bea peahh :blink::p

boogee.... gurbanın olam yegen, nettin sen yaa.....

içinde içindekiler bence de...

eyw birun ben olam sizin gurbanınız :)

En güzel albümü hangisidir arkadaslar hangisini tavsiye edersiniz ?

ve gunduzyuruyen kesinlikle icinde icindekiler vardır en ii albumleri :) yani bi kesmeseker fanına gore :p

bulamazsan gel bana gondereyim hemen:):)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...