tugse Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2014 ağrılara iyi gelen bir ses terapisi var mı bildiğiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Kedi sevin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Kedi sevin...kedi de beni sevecek mi? kedi sevmem için kedi bakmam lazım benim ve şuan hijeni aşısı beslemesiyle ilgilenebilecek şartlar içinde değilim sırf sevmek için kedinin hayatını karartmayayim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Sen bilirsin, ama bu bilimsel olarak kanıtlanmıştı. Kediler mırlayarak kendilerini tedavi ederlermiş. O ses frekansı kedilere özgü sadece. Kedi severken tansiyon ölçümü yaptırın; yüksekse ideal sayıya düşer tansiyonunuz. Neyse kolay gelsin, umarım bulursunuz ... kedi de beni sevecek mi? kedi sevmem için kedi bakmam lazım benim ve şuan hijeni aşısı beslemesiyle ilgilenebilecek şartlar içinde değilim sırf sevmek için kedinin hayatını karartmayayim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Ben ne zaman Celtic müzikler dinlesem hem sakinleşirim gerginliğim azalır, hem de dönem dönem felaket biçimde tutan migren ağrılarım azalır. Youtube'a bir göz at derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Kedi mırıldaması olayına canı gonulden katılıyorum. Evdeki stresi atar, kavgaları azaltır, kotu enerjiyi ve varlıkları kovar(ozellikle siyah kediler), morali yuksek tutar, nese getirir ......vs.vs.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Ben ne zaman Celtic müzikler dinlesem hem sakinleşirim gerginliğim azalır, hem de dönem dönem felaket biçimde tutan migren ağrılarım azalır. Youtube'a bir göz at derim. aynen geçerli bende tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Bu arada daha önce şöyle iki konu açmıştım. Ağrı dindirir mi bilemem, ama ruha iyi gelir. Dinleme sabrını gösterirsen, karar verebilirsin... http://www.gnoxis.com/pan-tanr%C4%B1s%C4%B1-ve-pan-fl%C3%BCt-57527.html http://www.gnoxis.com/inka-m%C3%BCzikleri-inka-spirit-57784.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Sen bilirsin, ama bu bilimsel olarak kanıtlanmıştı. Kediler mırlayarak kendilerini tedavi ederlermiş. O ses frekansı kedilere özgü sadece. Kedi severken tansiyon ölçümü yaptırın; yüksekse ideal sayıya düşer tansiyonunuz. Neyse kolay gelsin, umarım bulursunuz ... benim tansiyonum daha düşük zaten ama dediğiniz doğrudur ben kediye sağlıklı ortam sunamıyorum sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 celtik müziği denemek isterim fakat iş yerinde hemen herbişeye yasak olduğu için video filan bakamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
misamane Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 I doserın bazı ağrı kesen güçlü dozları var. Ya da rahatlatıcı. Ama belli bir yerden başlamayı gerektiriyor. Sorununuz sürekliyse i doser dinlemeye başlayın derim. Ama müzik şeklinde arıyorsanız bilemem. +_+ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.