paranormalfikir Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 l'italiano diye bilinen şarkı. İtalyan sanatçı Toto Cutugno'nun İtalyayı, İtalyan halkını, örf ve adetleriyle anlattığı parça. Sanatçı bu şarkıyla ünlenerek Dünya'nın birçok yerinde konserler vermiştir. Lasciatemi Cantare şarkısı, en iyi İtalyanca şarkılar arasında yer alarak klâsikleşmiştir. Türkçe Çeviri (Lasciatemi Cantare) Şarkı söyleyeyim size elimde gitarımla Şarkı söyleyeyim size tamamen İtalyan usulüyle Günaydın İtalya: Dişinde spagetti Ve Cumhurbaşkanı olarak bir partizan Hep sağ elinin altında duran otoradyo Ve pencerede şakıyan bir kanaryayla Günaydın İtalya Çok fazla Amerikanlaşmış sanatçılarınla Şarkılar söyleyeyim size aşk ve yürekle Daha çok kadın ve daha az rahibelerle Günaydın İtalya Günaydın Maria Melankoli dolu gözlerinle Günaydın Tanrım Biliyorsun bir de ben varım Şarkı söyleyeyim size elimde gitarımla Bir şarkı söyleyeyim yavaş yavaş Şarkı söyleyeyim Çünkü gururluyum İtalyanım ben Gerçek bir İtalyan Günaydın korkusuz İtalya Mentollü traş kremiyle Mavi elbiseleriyle Ve Pazar günleri televizyonda ki filmleriyle Günaydın İtalya: Kahvesi ufak Ve yeni çoraplar üst çekmecede durur Boyanmış İtalyan bayrağıyla beraber Ve kaportadan indirilmiş altı yüzlükle (İtalyanca bir deyim)) Günaydın İtalya Günaydın Maria Melankoli dolu gözlerinle Günaydın Tanrım Biliyorsun bir de ben varım Şarkı söyleyeyim size elimde gitarımla Bir şarkı söyleyeyim yavaş yavaş Şarkı söyleyeyim Çünkü gururluyum İtalyanım ben Gerçek bir İtalyan. Çeviri, Toto Cotugno - L'italiano Vero - Türkçe Çevirisi ve Sözleri - AkorMerkezi.com adresinden alınmıştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Bella ciao ve Felicita'dan sonra en güzel İtalyanca parça. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.