rufus7 Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2014 "Örümcek Yağmuru" olarak isimlendirilen bu klip 3 Şubat 2013 yılında Santo Antonio Platina'da oranın yerlisi olan Eric Reis tarafından çekilmiş. Eric, bi arkadaşının nişan partisinden dönerken örümceklerin daha önce hiç görmediği bir durumda hatta bizim bile görmediğimiz bir durumda olduğunu fark edip hemen sarılmış kamerasına.Ama bu olay karşısında o kadar şok olmuş ki,videoyu çektikten sonra kamerasını yağmurda unutmuş.Ben olsam kamerayı elime bile alamadan kaçardım Görünüşe bakılırsa bu ilginç olay genel olarak Sao Paulo'nun şehirlerinde ortaya çıkıyor ve gayet normal olarak karşılanıyor. Ben de çok tiksinirim örümceklerden şahsen [video=youtube;htSDlXzWV-w]https://www.youtube.com/watch?v=htSDlXzWV-w#t=33 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
misamane Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 İlginç gerçekten. Nedense örümceklerin hep bilge hayvanlar olduğunu düşünmüşümdür. O yüzden severim onları. Tabi bu kadar çok olurlarsa değil. Güzel paylaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 bacaklari olmasa guzel hayvan aslinda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Ben de geçen gün Radikal'de şehirde yaşayan örümceklerin evrim geçirmeye başladığı ve giderek boyutlarının büyüdüğü ile alakalı bir yazı okudum ama ne kadar doğru bilemeyeceğim. Örümcekleri seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.