celestyle Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2014 öncelikle herkese selamlarımı sevgilerimi iletmek istiyorum adım can 20 yaşımdayım bu forumu epeydir takip ediyorum ama hiç aklıma gelmezdi bi gün konu açacağım terazi burcuyum ve burcumun tüm özelliklerini taşıyorum daha önce astral seyahat ve 2 garip rüyam haricinde hiç bir paranormal olayım olmadı bu arada dinime bağlı nadiren de olsa cuma namazlarına katılan biriyim fakat kendimde ilginç bir özellik fark ettim hatta özellik mi yoksa tesadüf mü bilemiyorum hiç üzerinde durmadım fakat böyle bir özelliğim varsa da geliştirmek isterim kısaca anlatmak istiyorum mesela hiç görmediğim biriyle telefonda görüştüğümde karşım da ki kişinin başka bir deyişle zihnime robot resmini çiziyorum ve bu kişi ile karşılaştığımda hiç şaşırmıyorum bunu farkında olmadan yapıyodum ama son zamanlarda dikkatimi çekti yani bilmiyorum her Zaman olmuyor şöyle birşey de var illa bire bir iletişime geçmesemde oluyor bir kaç cümle söylesin bana yetiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kranlots Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Peki, şu yazdıklarımdan benimle ilgili bişeyler çıkarabilir misin yoksa illa sesimi mi duyman gerek? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 ACun ılıcalıyla irtibata geç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Bir çeşit duru görü ve evet yetenek. Kranlots un sorusu güzel bende merak ettim açıkcası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.