Ariakas Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2014 Eh, aslında forumda hayvan sahiplendirme başlığı bulunması da fena olmazdı Aykırı bir şey yoktur diye umuyorum. İstanbul içi yuva arıyoruz Border Collie kırması 9 aylık dişi Daisy acil yuva arıyor. Aşırı oyuncu, sıcak kanlı ve akıllı. 6 aylık dişi, adı "Kedi" 2 köpek ile beraber büyüdüğü için köpeklere fazlasıyla alışık sokağa bıraksak köpeklere sürünmeye kalkacak başına bir şey gelecek. Evde bakıldığı için sorun değildi ancak şimdi çiftlikte 60 köpek ile beraber olduğundan ufacık odaya kapalı yaşıyor. Acil olarak sahiplendirmek istiyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Kediye talibim... Umarım bizim evdeki canavarla da anlaşır da rahat yaşayacağı ortamı olur garibimin... Aslında köpecik de çok tatlı ama iki köpek benim sınırlarımı aşıyor... Köpeciğe de talip olan yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 ah izmirde olaydı ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 izmire gönderilebilir ya sen iste yeter ki... bir sürü pet nakil şeysi var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Köpeği verdim bugün Güzel bir aileye gitti. Kaldı kedi. Bir adette 5 yaşında goldenımız var ancak yaşı dolayısıyla verebileceğimizi zannetmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Merhabalar. İş yerimizde yaklaşık 3 ay önce yavrulayan, yakın zamanda bırakıp giden bir anne kedi bulunması sebebiyle 4 adet yavru kedimiz bulunuyor. Şimdiye kadar dışarıya pek çıkamıyorlardı boyları ve yapabilirlikleri yetmediğinden. Ancak artık dışarı çıkabiliyorlar ve bulundukları yerdeki sokaklar, kendi başlarının çaresine bakamayacaklarından ve tehlikenin ne olduğunu bilememelerinden dolayı onlar için bir çok tehlike barındırıyor. Ömürlerini daha iyi yerlerde geçirsin istiyor ve bu sebepten sahiplendirme yoluna gitmeyi düşünüyoruz. istanbul un dilediğiniz yerine getirilebilir. Hayatı boyunca karşılaşabileceği/niz zorluklarda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız madden ve manen. Konuyla ilgili buradan geri dönüş yapabilirsiniz. Başlık pek ilgi görmemiş ancak yapabilecek daha iyi bir şeyim yok şimdilik. En azından aklınızda bulunsun. Fotoğraflar şu anda elimde yok önümüzdeki günlerde beceredebilirsem ekleyeceğim. Teşekkür eder, iyi günler dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.