Ayseli Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2014 Herkese merhaba. Kac gundur belki ay olmustur beynimde dolanan bir soruya cevap ariyorum. Lutfen fikrinizi soyleyin. Ben psikiyatri egitiminden sonra kriminoloji okuyacagim. Siddet ve saldirganlik uzerine arastirmalar yapacagim agir suclularla konusup onlari dinleyecegim. Fakat dusunmeden edemedigim bir sey var. Bir katili "iyilestirmek." Bu yapacagim sey sahtekarlik mi dogruluk mu bilemiyorum. Bir katili iyilestirecek onu tedavi mi edecegim, yoksa toplumun ve benim olusturdugum dogrular uzerine bir "kimse" mi meydana getirecegim? Ona yardim mi etmis olacagim yoksa onu kendi ozunden uzaklastirip dogrusu bu dedigim biri haline mi donusturecegim? Dusunmeden duramiyorum.. doktorluktan vaz gecmek ya da yoluma devam etmek arasinda kaldim. Siz ne dusunuyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uniquerose Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Oldukça tehlikeli bi meslek dalı ama adam öldürmek zaten bi hastalıktır Bi katili konuşarak iyilestirebilecegini sanmıyorum açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.