Lunarkinezi Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2014 Arkadaşlar eminim ki içimizde bir çok telepat veya telepat adayı var. Fakat bu konuda kendimizi geliştiremiyoruz. Ardından da en kötüsü oluyor. Tüm bu yeteneklerimiz köreliyor. Bunun en büyük sebebi telepati özelliklerimizi geliştirecek partner olmayışıdır. Bu başlık altında telepartner arkadaşlar edinelim ve bu yeteneklerimizi geliştirelim.. Burada en eşsiz arkadaşları görüyorum ben. Gelin birbirimize yardım edelim.. Unutma sen işe yaramaz değilsin. Seni senden alan toplumdur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Sen telepat mısın yoksa deniyormusun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lunarkinezi Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yardıma ihtiyacı olan bir yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Yönlendirilmeye ihtiyacım var. İstediğim insanın beni aramasını sağlayabiliyorum şimdilik, on denemeden en az 7 si olumlu oluyor. Onun dışında bir grupta sohbet esnasında hiç konuşmadan konuyu istediğim yere çekebiliyorum. Yani fikir yerleştirme yolunda çok çabalıyorum. Onun dışında istemsiz duru görü olayı gerçekleşiyor. Yalnız telepatideki gibi yoğunlaşma falan durumunda değilde çok fazla doluyken, (duygusal anlamda) gerçekleşiyor. Ama bir partner bularak yeteneklerimi geliştirmek istiyorum. Ne yazık ki çevremden kimse yanaşmıyor veya zamanı olmuyor veya deli saçması olarak görüyorlar. Ben burada ki insanların özel olduğunu ve birbirimize yardım ederek çok iyi yerlere gelinebileceğimize inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Agita Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Kimse boş degildir zaten ruhlar aleminden seçilmiş ruhlar olarak bu dünyadayız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ukalaulema Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 tamam ... ben varım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bekoli98 Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Bende varim ✌️✌️ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Güzel bir düşünce, bende katılmak isterim ama tek bir kişiyle bağlantı kurmak için milyarlarca insandan nasıl ayırt edicez birbirimizi.Gerçek hayatta birbirimizi görmedik, görüntümüzü, sesimizi duymadık görmedik ve insanların nickleriyle hitap edilmedikleri için nickleriyle özdeştiğini sanmıyorum.Çözüm olarak milyonlarca insanın hayalini edemediği nesneler ve kuramadığı söz dizimleri olmalı diye düşünüyorum.Örneğin mekan olarak, mor toprak ve kırmızı ağaçlar gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 eğlenceye her zaman açığım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeynep3535 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Telepati sayesinde bir insanın seni aramasını Sağlamak doğru bir Yöntem midir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Telepati sayesinde bir insanın seni aramasını Sağlamak doğru bir Yöntem midir? Bunu ne yönde kullandığınıza bağlı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeynep3535 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Bunu ne yönde kullandığınıza bağlı. Düşündüğün kişinin aramasını istemek gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Düşündüğün kişinin aramasını istemek gibi. Hangi niyetle ? Sevdiğiniz ama sizi sevmeyen birinin sizi aramasını sağlamak mı veya acil bir durumda olduğunuz ama tl nizin olmadığı bir durumda bir yakınınızın sizi aramasını sağlamak mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeynep3535 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Hangi niyetle ? Sevdiğiniz ama sizi sevmeyen birinin sizi aramasını sağlamak mı veya acil bir durumda olduğunuz ama tl nizin olmadığı bir durumda bir yakınınızın sizi aramasını sağlamak mı ? Her ikisi de olabilir genel anlamda sordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Her ikisi de olabilir genel anlamda sordum. Bu yüzden sorunuzun kesin bir cevabı olamaz. Ne yaparsanız yapın neyle ilgilenirseniz ilgilenin niyetiniz çok önemlidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeynep3535 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Bu yüzden sorunuzun kesin bir cevabı olamaz. Ne yaparsanız yapın neyle ilgilenirseniz ilgilenin niyetiniz çok önemlidir. Ilgi duyduğum ve bir süredir görüşmediğim birinin beni aramasını Sağlamak istemek gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Ilgi duyduğum ve bir süredir görüşmediğim birinin beni aramasını Sağlamak istemek gibi. Size bunun doğru veya yanlış olduğunu kimse söyleyemez. Bunu siz bile bilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeynep3535 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Size bunun doğru veya yanlış olduğunu kimse söyleyemez. Bunu siz bile bilirsiniz. Teşekkür ediyorum cevaplar için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Bende varım cidden harikasınız arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ergül Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2014 kardeş uzaklık artıkça telepati yapma o kadar zor olur aynı yerde olmak lazım partnerle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ankhesenamen Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 tamam, ben de varım. Hepimiz için hayırlısı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Devilish Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Ben de varım, hadi bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kanatli Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Bende varım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Düşünüyorum, öyleyse varım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BUKOR Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Ben de varım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanrica Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Bende varım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.