Hedef Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2007 Arkadaslar burada 21 adet soru bulunmakta.Eger; 0' larınız fazlaysa depresyonda degilsiniz demektir. 1' leriniz fazlaysa hafif depresyondasınız. 2' leriniz cogunlukta ise orta derecede depresyondasınız. 3' lerınız cogunlukta ise major depresyonda yani şiddetli depresyondasınız demektır... A 0 Kendimi üzüntülü ve sıkıntılı hissetmiyorum A 1 Kendimi üzüntülü ve sıkıntılı hissediyorum. A 2 Hep üzüntülü ve sıkıntılıyım. Bundan kurtulamıyorum. A 3 O kadar üzüntülü ve sıkıntılıyım ki artık dayanamıyorum. B 0 Gelecek hakkında umutsuz ve karamsar değilim. B 1 Gelecek hakkında karamsarım. B 2 Gelecekten beklediğim hiç bir şey yok. B 3 Geleceğim hakkında umutsuzum ve sanki hiç bir şey düzelmeyecekmiş geliyor. C 0 Kendimi basarılı bir insan olarak görüyorum. C 1 Çevremdeki birçok kişiden daha çok başarısızlıklarım olmuş gibi hissediyorum. C 2 Geçmişime baktığımda başarısızlıklarla dolu olduğunu görüyorum. C 3 Kendimi tümüyle basarisiz bir kişi olarak görüyorum. D 0 Birçok şeyden eskisi kadar zevk alıyorum. D 1 Eskiden olduğu gibi her şeyden hoşlanmıyorum. D 2 Artık hiçbir şey bana tam anlamıyla zevk vermiyor. D 3 Her şeyden sıkılıyorum E 0 Kendimi herhangi bir şekilde suçlu hissetmiyorum. E 1 Kendimi zaman zaman suçlu hissediyorum. E 2 Çoğu zaman kendimi suçlu hissediyorum. E 3 Kendimi her zaman suçlu hissediyorum. F 0 Kendimden memnunum. F 1 Kendi kendimden pek memnun değilim. F 2 Kendime çok kızıyorum. F 3 Kendimden nefret ediyorum. G 0 Başkalarından daha kotu olduğumu sanmıyorum. G 1 Zayıf yanlarım ya da hatalarım için kendi kendimi eleştiririm. G 2 Hatalarımdan dolayı her zaman kendimi kabahatli bulurum. G 3 Her aksilik karsısında kendimi kabahatli bulurum. H 0 Kendimi öldürmek gibi düşüncelerim yok. H 1 Zaman zaman kendimi öldürmeyi düşündüğüm oluyor fakat yapmıyorum. H 2 Kendimi öldürmek isterdim. H 3 Fırsatını bulsam kendimi öldürürüm I 0 Her zamankinden fazla içimden ağlamak gelmiyor. I 1 Zaman zaman içimden ağlamak geliyor. I 2 Çoğu zaman ağlıyorum I 3 Eskiden ağlayabilirdim simdi istesem de ağlayamıyorum. J 0 Simdi her zaman olduğumdan daha sinirli değilim. J 1 Eskisine kıyasla daha kolay kızıyor ya da sinirleniyorum. J 2 Simdi hep sinirliyim. J 3 Bir zamanlar beni sinirlendiren şeyler simdi hiç sinirlendirmiyor. K 0 Başkaları ile görüşmek, konuşmak isteğimi kaybetmedim. K 1 Başkaları ile eskisinden daha az konuşmak, görüşmek istiyorum. K 2 Başkaları ile konuşma, görüşme isteğimi kaybettim K 3 Hiç kimseyle konuşmak, görüşmek istemiyorum. L 0 Eskiden olduğu kadar kolay karar verebiliyorum. L 1 Eskiden olduğu kadar kolay karar veremiyorum. L 2 Karar verirken eskisine kıyasla çok güçlük çekiyorum. L 3 Artık hiç karar veremiyorum. M 0 Aynada kendime baktığımda bir değişiklik görmüyorum. M 1 Daha yaslanmışım ve çirkinleşmişim gibi geliyor. M 2 Görünüşümün çok değiştiğini ve daha çirkinleştiğimi hissediyorum. M 3 Kendimi çok çirkin buluyorum. N 0 Eskisi kadar iyi çalışabiliyorum. N 1 Bir şeyler yapabilmek için gayret göstermek gerekiyor. N 2 Herhangi bir şeyi yapabilmek için kendimi çok zorlamam gerekiyor. N 3 Hiç bir şey yapamıyorum. O 0 Her zamanki gibi iyi uyuyabiliyorum. O 1 Eskiden olduğu gibi iyi uyuyamıyorum. O 2 Her zamankinden 1-2 saat daha erken uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorum. O 3 Her zamankinden çok daha erken uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorum. P 0 Her zamankinden daha çabuk yorulmuyorum. P 1 Her zamankinden daha çabuk yoruluyorum. P 2 Yaptığım hemen hersey beni yoruyor. P 3 Kendimi hiçbir şey yapamayacak kadar yorgun hissediyorum. R 0 İştahım her zamanki gibi. R 1 İştahım eskisi kadar iyi değil. R 2 İştahım çok azaldı. R 3 artık hiç iştahım yok. S 0 Son zamanlarda kilo vermedim. S 1 İki kilodan fazla kilo verdim. S 2 Dört kilodan fazla kilo verdim. S 3 Altı kilodan fazla kilo verdim. S 4 Daha az yiyerek kilo vermeye çalışıyorum. S 5 Daha az yiyerek kilo vermeye çalışmıyorum. T 0 Sağlığım beni fazla endişelendirmiyor. T 1 Ağrı,sancı, mide bozukluğu gibi rahatsızlıklar beni endişelendiriyor. T 2 Sağlığım beni endişelendirdiği için başka şeyleri düşünmek zorlaşıyor. T 3 Sağlığım hakkında o kadar endişeleniyorum ki başka hiçbir şey düşünemiyorum. U 0 Son zamanlarda cinsel konulara olan ilgimde bir değişme fark etmedim. U 1 Cinsel konularla eskisinden daha az ilgiliyim. U 2 Cinsel konularla simdi çok daha az ilgiliyim. U 3 Cinsel konulara olan ilgimi tamamen kaybettim. V 0 Bana cezalandırılmışım gibi gelmiyor. V 1 Cezalandırılabileceğimi seziyorum. V 2 Cezalandırılmayı bekliyorum. V 3 Cezalandırıldığımı hissediyorum. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 15p/84 tşk ler:)............... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 şiddetli depresyondaymışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 günümüz şartlarında biraz zor depresyona girmemek ama afferin bana kendimi koruyabilmişim..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 hafif depresyondaymışım:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sekhmet Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 depresyonda olduğumu saten biliyodum ama yavaş yavaş atlatıyor olmak güzel bişiy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Dün:Major depresyon Bugün:Dpresyonda değilimi Çıkarm: Dengesizim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 bende major depresyon vardı geçtiğinin zati farkındaydım burdada ööle çıktı zaten:hafif depresyon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 :(hafif depresyondaymışım ki aslında 0 la 1 arasında çok ta fark yok ben kendimi depresyon yerine ne yapacağını bilememe düşüncesinde hissdedioruum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 ya açık konişim tam olarak depresyonda felan değilim ama bu yirmi bir tane soruyu cevaplarsam işte o zaman depresyona girecem... ama ellerine sağlık...huyum kurusun sıkılacağım şeylere hiç gelemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2007 Hafif depresyon.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 3 ve 2 arasında sadece bir şık fark var bu mu belirler yani depresyonumun şiddetini? orta derecede imişim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zkaty Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Bence test biraz daha psikolojikleştirilebilirdi. Yani bilinçaltına etki eden sorular sorulmalıydı, o şekilde daha iyi sonuç alınırdı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 ablam uzun zamandır diyordu da inanmıyordum sen depresyondasın diye... verdiğim cevaplarda 2 ve 3 neredeyse başbaşa gitti...:( ölecekmiyim doktor bey:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Depresyonda değilim,bunu zaten biliyordum,ama mutlu oldum şimdi.Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aigin Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 15 tane 0 var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 sıkıntılı hallerim oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Alakam bile yokmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Neredeyse hiç 0 cevabım yok:D . Ben kendimi bildim bileli depresyondayım zaten:D . Karamsar olmak yapımda var, değişmezki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım :)Hafif despresyondaymışım öyle çıktı belkide bu aralar fazla anathema my dying bride dinliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ashley Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 psikolog bu testi bana her hafta yapıodu aynısı nerdeyse :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 hiç sorunum yok şimdi rahatım psikolog yok bende kalmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım :)Hafif despresyondaymışım öyle çıktı belkide bu aralar fazla anathema my dying bride dinliyorum Aslında tam olarak aynı şeyi yazacaktım ama vazgeçtim:D . Çünkü ayrılacak bir sevgilim bile yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertari Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Çok güzel depresyonda olduğum kanıtlandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 lanet olsun diyorum başka bişi demiyorum:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.