paranormalfikir Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2014 Küçük Köstebek bir sabah etrafı seyretmek için yuvasından başını çıkarır. O sırada birisi kafasına eder, ama Köstebek miyop olduğu için kafasına edenin kim olduğunu göremez. Hikâye, köstebeğin kafasına edeni bulmaya çalışmasını anlatıyor. Kafasına Edeni Bulmaya Çalışan Küçük Köstebeğin Hikâyesi Yazarlar : Wolf Erlbruch, Werner Holzwarth İletişim Yayınları Kafasına Edeni Bulmaya Çalışan Küçük Köstebeğin Hikâyesi (Türkçe/Kürtçe) - Wolf Elbruch | 10,50TL - D&R : Kitap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Cok merak ettim simdi ben bunu. Yok mu online okuyabilecegim bir link¿ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 6-10 yaş arası masal kitabı olsada, daha çok yetişkinler okuyor. Verilen mesajlar. Hayvan dışkılarını ayırt edebilme. Kısasa kısas mantalitesi. Bu hayatta kafamıza edenlere tepki göstermeyi öğretmesi. Başkalarının hayatlarına burnumuzu sokmamamız gerektiği... Gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Zaten masal kitabı bu. Kısaltılmış şekilde var, ama yazık olur sen en iyisi kitabı satın al. Cok merak ettim simdi ben bunu. Yok mu online okuyabilecegim bir link¿ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Aa severim ben cocuk hikayelerinide. Ama bilindik seyler olmayacak. Bi seri vardı, Saftirik galiba onada bayılmıstım. Uf o ne canım kasvetli kitaplardan bazen sıkıntı geliyor.. tesekkur paylasım icin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Böyle birkaç tane daha ilgi çekici masal kitabı var, kitaplığıma bakayım, bi ara paylaşırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.