reincarnated Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2014 Buda benim çizimim boş derste karalamıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Artık kimsenin bilinçaltında tek göz olmasına veya davutyıldızı olmasına şaşmıyorum ama bu resim her türlü kafada bir şey ifade eder , güzel çizim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 İnsanın yaptıkları ruhunun aynasıdır derler, aslında o sembol yani tek göz benim için gerçeği ve doğruyu bilmeyi sembolize eder diğer davut yıldızı değil bir pentagram oda kainatın bütünlüğünü sembolize ediyor tabi bu benim için böyle ayrıca yorumun için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Bunu bana cok yuksek cozununurlukte cekip mail olarak atarmısın? Tabi altına imzanı atmanı da istiyorum. Yuksek cozunurluk istiyorum cunku resmi bayagı bir buyutup evime asacagım. Cok guzel ve karmasık. Ozelden ulasırsan sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Çok beğendim bilinçaltının dışa vurumunu ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Beynine format at; düzelirsin. Resmin güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 İngilizce dersi mi? Lisedeyken ben de çizerdim. Dikkat et Türkiye'de çizdiğin şeyler yüzünden linç edilebilirsin. Bu yüzden disiplinlik olmuştum. Hangi hegzagram yada pentagramdan bahseiyorsunuz? Göremedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 yıldız savaşları gibi filmler izliyorsan bilgisayar oyunları ile aran iyi ise böyle şeyler çizmen normal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 İşte bende bu kafada bir şeyler kurup kağıda dökme yeteneği sıfır. Ama varolan bir nesneyi yeniden biçimlendirme yeteneği rekor. Bu arada çalışman çok ama çok başarılı bence, çok beğendim ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Hepinize güzel yorumlarınız dan ötürü çok teşekkür ederim bu bölümü dün keşfettim elimde bir çok demonic mistik ve karmaşık çizimlerim var vakit buldukça bu bölümde paylaşırım artık :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Hepinize güzel yorumlarınız dan ötürü çok teşekkür ederim bu bölümü dün keşfettim elimde bir çok demonic mistik ve karmaşık çizimlerim var vakit buldukça bu bölümde paylaşırım artık :) Bana biraz, kafanda tasarladıklarını kağıda nasıl dökebildiğinden bahsedebilir misin?. Yani kafamda bir imaj oluşturamıyorum ben. Görsel zekam kıt herhalde. Çizerken mi aklına geliyor yoksa kafanda kurgulayıp bunu çizmeliyim mi diyorsun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Bana biraz, kafanda tasarladıklarını kağıda nasıl dökebildiğinden bahsedebilir misin?. Yani kafamda bir imaj oluşturamıyorum ben. Görsel zekam kıt herhalde. Çizerken mi aklına geliyor yoksa kafanda kurgulayıp bunu çizmeliyim mi diyorsun ? Aynen bende . bir yerden bakmadan çizemiyorum. Ama hayal gücüm kuvvetli. Ben hiç kafamdakini çizemiyorum. İlginç . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Benim çok hoşuma gitti severim böyle karmaşık şeyleri. Özeniyorum zihnindekini çizebilene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Bana biraz, kafanda tasarladıklarını kağıda nasıl dökebildiğinden bahsedebilir misin?. Yani kafamda bir imaj oluşturamıyorum ben. Görsel zekam kıt herhalde. Çizerken mi aklına geliyor yoksa kafanda kurgulayıp bunu çizmeliyim mi diyorsun ? ilk kafamda bir şey olmuyor bir iki çizik atıyorum deftere sonra arkası geliyor planlı bir şey değil mesela bende portre türü şeyler yapamam ama elimde kalem varken istediğim yere akmasına izin veriyorum o zaten çiziyor birde küçük bir ipucu vereyim çizim yaparken ayrıntıya önem ver basit ve alakasız çizikler at onlar hep daha karmaşık ve bütünleşik şekiller ortaya çıkarıyor benim bu resimde değilde diğer atacak olduğum tamda anlattığım gibi biraz sürrealist senin çizimlerini de görmek isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 ilk kafamda bir şey olmuyor bir iki çizik atıyorum deftere sonra arkası geliyor planlı bir şey değil mesela bende portre türü şeyler yapamam ama elimde kalem varken istediğim yere akmasına izin veriyorum o zaten çiziyor birde küçük bir ipucu vereyim çizim yaparken ayrıntıya önem ver basit ve alakasız çizikler at onlar hep daha karmaşık ve bütünleşik şekiller ortaya çıkarıyor benim bu resimde değilde diğer atacak olduğum tamda anlattığım gibi biraz sürrealist senin çizimlerini de görmek isterim. He demek ki bu fırçayı al önüne gelen rengi kağıda vur deyimi doğruymuş. http://4.bp.blogspot.com/_mSG8H2L5IP4/TJZlMHQTJnI/AAAAAAAAAbI/OvNajLxhuSw/s1600/raul_perdomo_07%5B1%5D.jpg Mesela şu tabloya bakınca ben hiçbir şey anlamıyorum adam bunun üzerine 2.5 saat konuşuyor anasını satiyim. Bende sorun var bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 He demek ki bu fırçayı al önüne gelen rengi kağıda vur deyimi doğruymuş. http://4.bp.blogspot.com/_mSG8H2L5IP4/TJZlMHQTJnI/AAAAAAAAAbI/OvNajLxhuSw/s1600/raul_perdomo_07%5B1%5D.jpg Mesela şu tabloya bakınca ben hiçbir şey anlamıyorum adam bunun üzerine 2.5 saat konuşuyor anasını satiyim. Bende sorun var bence. Bak ben böyle resimlerden çok iyi anlam çıkarırım. İnsan psikolojisinden çok iyi anlarım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Gerçekten bende bir şey anlamıyorum sorun sende değil rahat ol, bide ben pek renkli resim sevmiyorum aslında şöyle oluyor çizerken yav şurada bir yarık olsa ne güzel olurdu diyorsun şak oraya bir yarık çiziyorsun ardından buraya bir kule diksem sivri sivri dalları olsa çok hoş olur diyorsun şak kuleyi dikiyorsun. trt de yayınlanan bonus kafalı amca gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Bak ben böyle resimlerden çok iyi anlam çıkarırım. İnsan psikolojisinden çok iyi anlarım . yorumla bakayım ben kan görüyorum vahşet görüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Ressam Bob dediniz de : http://ohantekten.com/wp-content/uploads/bob-ross-caps-ohantekten-pazartesi1.jpg Ben o resme bakınca çiçek böcek mutlu mesut pollyanna modeli bir şey görüyorum. -.- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Evet bende soylecektim. Bu tarz cizimleri kafanızda tasarlayamazsınız genelde, zaten unutursunuz. Bir kagıda rast gele cizgiler cizin ve onlara hayat vermeye calısın. Bu sekilde oluyor. Ben pek beceremem bu tarzı ama birebir birini cizebilirim. Hatta atayım ufak bir resim gaza geldim:)) tabi konu sahibinin izni olursa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Evet bende soylecektim. Bu tarz cizimleri kafanızda tasarlayamazsınız genelde, zaten unutursunuz. Bir kagıda rast gele cizgiler cizin ve onlara hayat vermeye calısın. Bu sekilde oluyor. Ben pek beceremem bu tarzı ama birebir birini cizebilirim. Hatta atayım ufak bir resim gaza geldim:)) tabi konu sahibinin izni olursa.. buyrunuz merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Ya klavyede düşüncelerimi dile getirememiştir ki. Karşımda dur şakır şakır söyliyeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Evet bende soylecektim. Bu tarz cizimleri kafanızda tasarlayamazsınız genelde, zaten unutursunuz. Bir kagıda rast gele cizgiler cizin ve onlara hayat vermeye calısın. Bu sekilde oluyor. Ben pek beceremem bu tarzı ama birebir birini cizebilirim. Hatta atayım ufak bir resim gaza geldim:)) tabi konu sahibinin izni olursa.. İşte bende olan resmi birebir çizerim . ama kafamda olanıümkün değil çizemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Ya klavyede düşüncelerimi dile getirememiştir ki. Karşımda dur şakır şakır söyliyeyim çok masraflısın beya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 çok masraflısın beya Ay sorma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.