fkartal0010 Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2014 İyi akşamlar, son 1 2 ayda değişik şeyler yaşamaya başlıyorum. Gün içerisinde bir yazı okurken yolculuk ederken veya arkadaşlarımla konuşurken vs. günlük yaptığımız işler sırasında gözlerim açık halde birden aklım gidiyor gözümün önüne görüntüler görüyor çok yakın ve çok gerçek. Sanki bedenim burda ama ruhum orda gibi bunları ilk defa yaşıyorum bunun ne olduğu konusundada birşey bilmiyorum aniden kayıp gitmeler istemsiz olaylar beni bazen üzüyor bazen mutlu ediyor çünkü her telden olay görebiliyorum. Bazen yolda yürürken sanki önümdeki kişinin gözünden veya arkamdaki kişinin gözünden görebiliyorum saniyelik ama nasıl anlatsam bilemiyorum. Bundan mıdır bilemem ama ben uykuyu çok seven birisi değilim eve girdiğim anda halsizlikle karşılaşıyorum. Benim yaşadığım sıradan bir olay mı yoksa herhangi birşey var mıdır? Bilgi sahibi arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fkartal0010 Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 güncel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Bazen yolda yürürken sanki önümdeki kişinin gözünden veya arkamdaki kişinin gözünden görebiliyorum saniyelik ama nasıl anlatsam bilemiyorum. Bundan mıdır bilemem ama ben uykuyu çok seven birisi değilim eve girdiğim anda halsizlikle karşılaşıyorum. Benim yaşadığım sıradan bir olay mı yoksa herhangi birşey var mıdır? Bilgi sahibi arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim. Şu yazdığınız dikkatimi çekti. Çünkü bu benim çocukluğumdan beri yaşadığım bir durum. Üstelik saniyelik de değil, sürekli. Sürekli kendinizi başka bir yerden izlemek, pencereden, balkondan, yoldan, arabadan, arkanızdaki birisinden gözünden izlemek. Bunun bir yetenek olduğunu düşünmedim hiç. Psikolojik bir bozukluk olabilir belki de. Uykusuz birisi de olmadım hiç bir zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Agita Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Hayal gücü olan herkes bunu yapabiliyor benim bildigim bunun üst düzeyleri varki o da mesela dersi dinlerken hocanın farklı bir şey yaptıgını düşünmek falan gözünde bunu canlandırabilen insanlar falanda var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Hayal gücü olduğunu düşünmüyorum kendim için. Çünkü bir katkısı yok, üretilmiş birşey yok. Çoğu zaman rahatsızlık veren bir durum benim için. Ama bilinçli olarak gördüğüm, konuştuğum birine o anda bir fotoşop yapabilirim. Bunu herkes yapıyordur zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fkartal0010 Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 kesinlikle katılıyorum istemsiz olan birşey ve hayal gücü değil. Tamam yetenek olmayabilir ama hayal gücü kesinlikle sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.