paranormalfikir Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2014 (düzenlendi) Tam 22 dile çevrilen gerçek bir öykü. Sokaklarda yaşayan James Bowen yaralı bir sarman bulduğunda hayatının ne denli değişeceğini bilmiyordu. Sokaklarda yaşayan, eroin bağımlılığından kurtulmaya çalışan James’in apartmanında sarman kedi Bob ile karşılaşması ve sonrasında olumlu yönde değişen hayatları... Sokak müzisyeni olan ve yiyecek yemek bile bulmakta zorlanan bir adam bir gün şans eseri hasta bir sokak kedisi bulur. Ona yiyecek bir şeyler alamayacak kadar zor durumda olmasına rağmen nedenini bilmeden onu alır ve iyileştirmek için elinden geleni yapar. Kedi sağlığına kavuşunca da onu tekrardan özgürlüğe bırakır fakat kedinin ondan ayrılmaya pek niyeti yoktur. Dahası ona yeniden hayat veren bu adama o da yeni bir hayat için ilham kaynağı olmaya niyetlidir. Sokak Kedisi Bob gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazıldı ve sunduğu hikaye ile herkese yeni bir hayatın yolunu gösteriyor. En önemlisi ise; umut kelimesinin anlamını bir kez daha öğretiyor. http://www.dr.com.tr/kitap/sokak-kedisi-bob/james-bowen/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000432624 Kasım 13, 2014 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Şu kedilerin asaleti insanların hepsinde olsa:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 (düzenlendi) Kasım 13, 2014 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Sevimli tüy yumağına bakın, atkısını yesinler. Bir kedi insanını seçti ve onun hayatını kurtardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Suratının ballarını yerim seninnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Ben bu kedi dunyasının insanları sectiklerine ya da kaderlerine yazıldıklarına cok inanırım. Hatta bunla ilgili bi kac anımda var. Bilgisayarım tamirden gelince anlatırım tabi isterseniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Mutlaka okuyacağım, bayıldım hikayeye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Hayvanlar ve insanlar arasinda gecen gercek sevgi oykulerini okumayi seviyorum. En kisa zamanda almaliyim kitabi. Bob ve benim kedim Güneş ayni cinstenmiş. Tüm sarmanları Garfield'a benzetiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Kitabın suan 53. sayfasındayım. Tesekkurler paylasım icin. Bayadır okuyacak iyi birsey bulamıyordum. Tavsiyemdir, acaba yarın nolcak diyerek okumaya devam ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Böyle farklı birkaç kitap daha var. Onları da eklerim. Kitabın suan 53. sayfasındayım. Tesekkurler paylasım icin. Bayadır okuyacak iyi birsey bulamıyordum. Tavsiyemdir, acaba yarın nolcak diyerek okumaya devam ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Bekliyoruz. Ama ilginc ve eglenceli olsunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 (2. Kitap) Sokak Kedisi Bob'un macerası devam ediyor! "Bob'la tanışmadan önce dünya gözüme haşin, kalpsiz ve evet, umutsuz bir yer gibi görünürdü. Onun gözlerinden görmeyi öğrendiğim dünyaysa bambaşka bir yer. Bir zamanlar bir günü diğerinden ayıramazdım. Oysa şimdi her birini neşeyle karşılıyorum. Hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu, sağlıklı ve başarılıyım." Sokak Kedisi Bob ile James Bowen'ın tanışma hikâyesini okuduğumuz ilk kitapta yazar, hayata yeniden tutunmanın yollarını arıyordu. Yeni arkadaşı Bob ise, en yakın dostuna sadakat, güven ve mutluluktan geçen yolları gösteriyordu. Bob'un Dünyası'nda, birbirlerinin koruyucu meleği olan bu iki dost yine yan yana ve en tehlikeli zamanlarda bile hayatın zorluklarına göğüs germeyi başarıyorlar. Tıpkı Sokak Kedisi Bob'da olduğu gibi, Bob'un Dünyası'nda da gözyaşlarınızı tutamayacaksınız! Unutmayın; bu sayfalarda anlatılanlar gerçek! (Tanıtım Bülteninden) Bob'un Dünyası - James Bowen - %25 indirimli : Kitap | idefix.com (2. kitap da çıkmış. Filmi de çekilecekmiş. Kapitalizme kurban gidiyor...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.