GOZ Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2014 18 yıl falan önce annem, ben, teyzem ve dedemle Olimpos Antik Tiyatrosu'na tırmanıyorduk. Annemin ayağında da kayan terlikleri vardı. Ben olayı görmedim ama bir ara anneme baktığımda basamaklardan birine oturmuştu ve benzi kül gibiydi. N'oldu diye sorunca, basamaklardan çıkarken iki ayağının birden kaydığını ama ve tam düşecekken çok güçlü bir rüzgarın onu doğrultup kurtardığını anlattı. Küçüklüğümden beri ara sıra bu mucizevi olay aklıma gelir. Çok merak ediyorum, Olimpos'ta buna benzer olaylar yaşayanlar oldu mu daha önce? Bu arada ben yeni üyeyim. Herkese merhabalar! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusu01 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Kardeşim bana kalırsa insanların meleği ve cini var bunlar koruyucular olarak ta bilinirler Hz.Peygamer(s.a.v) bu konuda hadisi de vardır tahminimce de düşündüğün şey annenin koruyucuları. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Oranın biraz mistik bir yer olduğunu düşünüyorsun dediğin gibi mi bilmem lakin dünyanın her yerinde buna benzer şeyler anlatılıyor orayla alakalı olmayabilirde. Hoşgeldin bu arada biraz geç olsada . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Ege de ve Akdenizdeki eski tarihi harabeler adeta buram buram mistizim kokar bu olayların yaşanması bence gayet normal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Tarihi bir yer olduğu için ve deniz kenarında olduğu için yalnızca böyle bişeyin benim başıma gelmiş olması şaşırtıcı. Çünkü ayakları yerden kesilmiş, düşmek üzere olan bir insanı doğrultmak için çok güçlü bir varlık olması lazım. Ayrıca, genelde insanların merdivenlerden itildiği pek çok olay duymuşuzdur ama bir insanın hayatını kurtaran doğaüstü bir gücü bu olay dışında duymadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Bü tür koruyucu meleklerin varlığına inanıyorum. 2 sene önce Antalya'da dağa tırmanıyordum ve defalarca kez ayağım kaymasına veya tuttuğum dalların kopmasına rağmen son anda sanki biri beni tutuyordu. Eğer düşseydim tozumu bulamazlardı, o derece yüksek ve başıboş bi araziydi. Ama yalan söylemeyeyim dağa tırmanırken içimden sürekli olarak melekler beni koruyun diye dua ediyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Bü tür koruyucu meleklerin varlığına inanıyorum. 2 sene önce Antalya'da dağa tırmanıyordum ve defalarca kez ayağım kaymasına veya tuttuğum dalların kopmasına rağmen son anda sanki biri beni tutuyordu. Eğer düşseydim tozumu bulamazlardı, o derece yüksek ve başıboş bi araziydi. Ama yalan söylemeyeyim dağa tırmanırken içimden sürekli olarak melekler beni koruyun diye dua ediyordum. Öncesinde peki meleklerle çalışman oldu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 Öncesinde peki meleklerle çalışman oldu mu? Yıllardır meleklerle veya insanüstü varlıklarla iletişim kurmaya çalışıyorum. medyumluk yapmak veya bilgi almak amacıyla ama sonuç alamıyorum. Ama iletişim kurmaya çalışmadığım halde bir çok iletişim kurduğum zamanlar oldu. Yani istemdışı iletişimler(astral seyahat). Senin oldu mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revival Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 anne pagansa neden olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revival Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Melek kartları kullanıyor musun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 anne pagansa neden olmasın Annem pagan değil. Ben de o zamanlar pagan değildim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.