reincarnated Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2014 Buda farklı bir çalışmam, biraz sürrealist bir yapısı var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Bana birseyler cizme ilhamı veriyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Bana birseyler cizme ilhamı veriyorsun. Çok iyi hemen bir kağıt kalem al eline :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Vay canına tek kelimeyle harikasın. Kendi çizdiklerim çirkin geliyir artık bana . gerçekten harikasın bu yeteneğini mutlaka kullan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Çok iyi hemen bir kağıt kalem al eline :) Ah, camasırları yıkamam ,ortalıgı toplamam, dip boyamı yapmam lazım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Ah, camasırları yıkamam ,ortalıgı toplamam, dip boyamı yapmam lazım:) Ah şu dünyevi işler insanın önüne hep engel oluyorlar, boş vaktinde ilham perileri ziyaretine gelir merak etme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Vay canına tek kelimeyle harikasın. Kendi çizdiklerim çirkin geliyir artık bana . gerçekten harikasın bu yeteneğini mutlaka kullan. Teşekkür ederim, sen ne tür şeyler çiziyorsun merak ettim bir ara paylaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Teşekkür ederim, sen ne tür şeyler çiziyorsun merak ettim bir ara paylaş Boş konuş alanına gir biraz aşağıya in bulursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Boş konuş alanına gir biraz aşağıya in bulursun Bulamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Bulamadım 11.sayfaya git Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Buldun mu ? Reincarnated. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Sonunda buldum ( kordinatları yanlış vermişsin ), güzel olmuşlar şöyle içlerine daha canlı çizikler fıydır dinç gözüksünler ayrıca ortadakinin bir tarzı var mı yoksa sen mi uydurdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Sonunda buldum ( kordinatları yanlış vermişsin ), güzel olmuşlar şöyle içlerine daha canlı çizikler fıydır dinç gözüksünler ayrıca ortadakinin bir tarzı var mı yoksa sen mi uydurdun Hangisinin semazen mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Aynen, onu sordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Bu orijinali Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Ben zihnimden çizemiyorum bakmadan olmuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 bende de o hayal gücü yok anca bakarak çizerim ve çok hoş olmuş ama nedense ben resimleri kurşun kalemden çok kömür kalemle seviyorum ama bu da hoş olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Bu oldukça başarılı. Ama dediğim gibi, şu çizgi işini halletmeden tüm çalışmaların çok kaotik bir izlenim verecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Ay rein portre çiziyo musun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.