MALCOLMX Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2007 http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/Musallat.jpg http://www.youtube.com/watch?v=H51GTZPqp8c&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ebigumigu%2Ecom%2Fhaber%2Easp%3Fhid%3D2165 Yapım : 2007, Türkiye Tür : Korku Yönetmen : Alper Mestçi Senaryo : Alper Mestçi Oyuncular : Burak Özçivit, Biğkem Karavus, Kurtuluş Şakirağaoğlu Yapımcı : Banu Akdeniz Görüntü Yönetmeni : Feza Çaldıran Müzik : Reşit Özdamla Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007 Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde yaşayan Suat ve Nurcan evililik kararı aldığında ise bu aşka başka bir alemden bir varlık musallat olur. Kendilerini ve çevrelerini etkileyen olaylar hiçbir açıklaması olmayacak şekilde gelişir... Bakalım bu defa nasıl bir korku filmi çevirdik merakla bekliyorum:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 türk sineması korku alanında güzel yapıtlar çıkaracak elbet. ama daha yeniyiz büyüyüp gelişeceğiz. başarısız filmleri maruz görmek lazım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 türk sineması korku alanında güzel yapıtlar çıkaracak elbet. ama daha yeniyiz büyüyüp gelişeceğiz. başarısız filmleri maruz görmek lazım teşekkürler Haklısın. Ben teşekkür ederim:thumbsup: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 pek fazla bir günü kalmadi, merakla bekliyoruz, ne kadar basarili olmus bizimkiler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2007 valla cogu turk korku fılmınıde guluyorum kı sınemada papaz oluyorum mıllet ne guluyosun ya komedı fılmı degıl korku fılmı dıye kızıyolar ya ınsan psıkolojısı bu kardesım amam bu fılm ıyıye benzıyo bıraz bakımdım ınternette cogun turk korkusunda ıyı olucakmıs hıssıne kapıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 YouTube - musallat uzun sinema fragmanı Bu yeni fragman çok çok iyi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 fragmanı gerçekten çok başarılı açıkçası filmden çok umutluyum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Fragmanları süpermiş.İnşallah filmin kendisi de fragmanları gibi güzel olur. Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheMafia Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Çoğu zaman isimlerini anmaya bile çekiniriz. Bazen 'üç harfliler' deriz tanımlamak için , bazen 'iyi saatte olsunlar'... Buna rağmen en çok merak ettiğimiz konuların başında gelir 'cinler'. Sinema da bu meraka kendini kaptırmış olacak ki ecinni taifesinin hikayeleri, geçtiğimiz yıllarda galasında çıkan yangınla gündeme gelen 'Büyü' filminin ardından şimdi de 'Musallat' ile beyazperdeye taşınıyor. 'Başka âlemlerden varlıklar insanlarla temasa geçerse ne olur?' Alper Mestçi'nin senaryosunu yazıp yönettiği 'Musallat', bu soruya sinema diliyle cevap arıyor. Burak Özçivit, Biğkem Karavus ve Kurtuluş Şakirağaoğlu'nun başrollerini paylaştığı filmde, Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş iki gençtir. Bulundukları köyde huzur içinde yaşayan gençler, evililik kararı aldıklarında, bu aşka başka âlemden bir varlık musallat olur. Musallat'ın bir diğer özelliği de yapımcı, yönetmen ve başrol oyuncularının 'ilk sinema filmi' olması. Büyü'nün galasındaki yangının ardından yönetmenin bürosunu da alevler sarmış, her iki olay da 'İşe iyi saatte olsunlar karıştı.' diye yorumlanmıştı. Dileriz bu kez 'Musallat'a musallat olmazlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2007 bugün 14.00 seansına gideceğim. filmden çok umutluyum , izleyenlerin eleştirileri gerçekten olumlu yönde. bakalım nasıl olmuş , döndükten sonra yorumlarımı sizinle paylaşacağım. -------------------- evet filmi izledim. kişisel yorumum başarılı olduğu yönünde. ama itiraf etmeliyim Dabbe' de çok daha fazla korkmuştum. zaten Musallat bir cin filmi olmasına karşın korkutucu sahneleri sadece fragmanlarda gördüğümüz kadar. daha çok başroldeki Suat' in kabusları ve Almanya' daki yaşadıkları üzerinde duruyor film. izlemeyenler için tadını kaçrımak istemediğimden daha fazla yazmayacağım. ama filmi beğendim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Filme gittim.. Gayet başarılıydı.. Sıkıcı bir film değil, sürükleiyici ve akıcı bir anlatımı var:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 ben de beğendim en azından belli bir emek harcanmış ve görüntü kalitesi için epey uğraşılmış bu çok belli.ayrıca diğer örnekleriyle kıyaslandığında gayet başarılı bir film de diyebiliriz. sonunda da şaşırdım itiraf edeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2008 Ben çok beğendim filmi.Birçok korku filmi izleme rağmen gene de etkilendim. Konuyu ben açmayı düşünüyordum benden önce açmışsınız çok da iyi yapmışsınız,çünkü bu film gerçekten izlenmeye değer.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 etkileyici olması için uğraşılmış. hatta bazı yerlerinde başarılı bile olunmuş. oyunculuk fena değil, ama hassas bir konu .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Açıkça söylüyeyim türk filmleri beni hasta ediyor illaki bu iş nasıl yapılır diye çıkıp bir filmmi yapmamız lazım. Bu gidişle bu şart olacak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.