Depressive Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2007 (düzenlendi) ben böylesini görmedim o kalkıs nedir hocam yaa ucmaz o araba -------------------- alalala linki 1 kere yazdım nie 2 video var :S Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 vay anasını havalanıcak sandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 bu şarkı nedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 şarkının adı speedy en azından benim bildiğim kadarıyla o kadar oynadım bu oyunu ama böyle bir kalkış yaptığımı hatırlamıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 speedy mİ? eminmisin indiricem bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 hocam munir nurettin selçuk dinle nabıcan speedy'i felan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 oof offfffff ne diyim yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 :Dmüzeyyen senar da olabilir nurettin selçuk sevmiyosan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Abi bu nedir böle yaws:confused: motor ayarlarıyla oynayarak yapılmış olabilir anca ayrıca arabanın ön kısmı kaldırılmıştır yarış başlamadan önce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 hilesini bilmem adam yapmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 nos'un evrimli hali çok güselmiş ama ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 yol olsa adam 6 viteste motoru patlatıcak bide kac saniyede 6 ya cıkıo dikkat ettinizmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 İki defa çıkmasının sebebi sen direk link yerine websitesine eklemek için olan kodu yapıştırmışsın.. Artık gnoxis'e youtube, google, myspace gibi 10dan fazla siteden videoyu sadece linklerini yapıştırarak forum içinde gösterebilirsiniz forum kendisi düzenliyor.. Buarada ben bu oyunu baya oynadım ama böyle kalkış yapan bir araba görmedim hile olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 düzeltilmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 need for speed'in her serisene hastayım ben bi iki kere yaptım ama bu hareket sadece nissan 240sx ile yapılıyo bütün performans parcalarını fulledikten snr arabanın arkasına ağır bi set atın son olarakta perfect te nosu köklerseniz bu sonucu elde edersiniz:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 aynı parkuru 50kez oynadım ama böölesini görmedim:) vites değiştirirken hız kaybı yapıo oda olmasa süper olurmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JuDGeS Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Şarkının Adını Tam oLarak SoyLeyebıLeCek vaRmı ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Anam araba uçuyo sandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 aa arkadaşlar nası bilmezsiniz şarkıyı =) Vamos Alla'nın Speedy şarkısı yani kısaca = Vamos Alla - Speedy =) -------------------------------------------------------------- bu arada underground 2 kral oyundur fakat hiç uğraşmadım ben böylesine ama RX7 kral arabadır yani ustalar =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.