reikun Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2014 Nickname'imin yanındaki dünya sembolü ne demek oluyor acaba? Bazı başka üyelerde de gördüm araştırdım fakat anlamını bulamadım, şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Nickname'imin yanındaki dünya sembolü ne demek oluyor acaba? Bazı başka üyelerde de gördüm araştırdım fakat anlamını bulamadım, şimdiden teşekkürler. Dünya değil o çevrimiçi/çevrimdışı sembolü. Çevrimiçi olanlarda yeşil yanıyor ışık şeklinde çevrimdışı olanlarda kapalı duruyor gri şekilde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reikun Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 O sembolü biliyorum ancak artık yeşil ışık yok dünya ve altında bir ataç var, tabletten girdiğim için sorun yaşıyorumdur belki de. Cevabınız için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 O sembolü biliyorum ancak artık yeşil ışık yok dünya ve altında bir ataç var, tabletten girdiğim için sorun yaşıyorumdur belki de. Cevabınız için teşekkürler. image yüklenemeyince öyle bir sembol çıkmış olabilir tarayıcı ayarlarından hight image gibi bir seçenek varsa onu seçersen düzelir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reikun Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 tamamdır teşekkürler safari üzerinden bağlanmaktayım belki de ondandır. Teşekkürler, ışıkla kalın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.