rebelgoth Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2014 yeni başladım arkadaşlar ona göre yorumlarsanız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 hiç başlamadım ki ben nasıl yorumlarım; ben sevdim; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 çok teşekür ederim valla benim yaptıklarım çok çok basit adamlar neler neler yapıyorlar okadar yetenek yok sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 ortadaki rorschach testi gibi olmuş. sanatçı burada acı çeken sirke sineklerini betimlemiş... 3 numarayı beğendim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 çok teşekür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 1 ve 3 güzel olmuş.Sakın vazgeçme yenilerini bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2014 Tesekur ederim kesinlikle ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.