VictoRia Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2007 eveettt az sonra cellat gelicek ve ipi çekicek, ama son arzunu söyliceksin.. Ölmeden önce ne olmasını isterdin??? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 klasık bı cvp oluucakama...gercekten sıgara olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 hehehe alemsin kata ölürken bile keyfini düşünüosun:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 bana haksızlık eden herkesin önümde diz çökmeleri ve onların yüzlerine tükürmeyi cok isterim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 hehehe alemsin kata ölürken bile keyfini düşünüosun:rofl: öluorum ıntıkamla alacaklılarımla ne ısım var mumkunse guzel bı manzara eslıgınde olsun;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 bütün müridlerimin toplanıp son nasihatımı dinlemelerini ve beni seyredip ibret almalarını:D:Dderse bak bee:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 hocam son nefeste ıckı ıcmek caız mıdır...sonucta artık zararımız yok?:D:D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 heyyytt beee:D bnde son kez durup aptal ve komik bi dans ederdim herkes bni gülerek uğurlardı snra selametle....:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 sanırım kurşuna dizilmeyi isterdim Ama celladın karma gücü yüksekse karma da isteyebilirdim:D 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 rimmon son sözün radyasyon u önleyin olurdu bnce:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 sanırım kurşuna dizilmeyi isterdim Ama celladın karma gücü yüksekse karma da isteyebilirdim:D son ıstegını getırdım yerıne:D artık hayattan beklentın yok..ata kendını:DD: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 hocam son nefeste ıckı ıcmek caız mıdır...sonucta artık zararımız yok?:D:D: hocan orda iç gitsin :D:Dcaizdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2007 saol hocam:D:D:D...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 beni yalnız bırakmayın hemen gelin derdm heralde sevdiklerime:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 sadece sigara ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 celletıda benden sonra asmalarını isterdim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Son isteğim en sevdiğim ınsanın ölürken bıle yanımda olması olurdu.onu son kezde olsa görmek ısterdım öpup sarılmak kulagına onun acısını rahatlatıcak bı kac kelıme fısıldamak ısterdım bıraz daha az uzulmesı için yanı ölurken bıle bu durumda kendımı deıl onu düşünmüş oluyorum.. Kulağına hep hep senındım zaten aşkımız benımle bırlıkte sonsuzluğa kavuşucak ellerımı sıkı tut ve gözlerını kapa son nefesımde bıle kendı adını duyacaksın Seni çok Seviyorum beni hiç unutma derdim.. Son isteğim bu olurdu.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 son isteğimizi kabul edeceklerse........ ölmemeyi isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Son bi defa hastrale çıkmayı isterdim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 ab ye girmek isterdim.. .. idam kalkardi.. cellata da el kol hareketi yapardim.. gordun mu gibilerinden.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 benım son ıstegim heralde çoçuğumu göremk olurdu ama ona derdım kı burada benım dısında goruduklerının aılelerı dahıl hepsını katlet babana yaskısır bı evlat ol :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 ab ye girmek isterdim.. .. idam kalkardi.. cellata da el kol hareketi yapardim.. gordun mu gibilerinden.. .. +................. -------------------- başak tarlalrını ellerımı surterek gecmek ıstıorum:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 idamın yasaklanması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Bir süre bir ormanda dolaşmayı isterdim.Belki akrabalarımla karşılaşırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 celletıda benden sonra asmalarını isterdim:) ben cellatı benden önce asmalarını isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.