Jump to content

İdam Mahkumusun, Ölmeden Önce Son İsteğin Ne Olurdu ?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

eveettt az sonra cellat gelicek ve ipi çekicek, ama son arzunu söyliceksin.. Ölmeden önce ne olmasını isterdin???

Yanıtlama zamanı:
hehehe alemsin kata ölürken bile keyfini düşünüosun:rofl:

:)öluorum ıntıkamla alacaklılarımla ne ısım var

mumkunse guzel bı manzara eslıgınde olsun;)

Yanıtlama zamanı:

bütün müridlerimin toplanıp son nasihatımı dinlemelerini ve beni seyredip ibret almalarını:D:D:Dderse bak bee:rofl:

Yanıtlama zamanı:

heyyytt beee:D

bnde son kez durup aptal ve komik bi dans ederdim herkes bni gülerek uğurlardı snra selametle....:D:D

Yanıtlama zamanı:
sanırım kurşuna dizilmeyi isterdim

Ama celladın karma gücü yüksekse karma da isteyebilirdim:D

son ıstegını getırdım yerıne:D

artık hayattan beklentın yok..ata kendını:DD::D

Yanıtlama zamanı:
hocam son nefeste ıckı ıcmek caız mıdır...sonucta artık zararımız yok?:D:D:D:

hocan orda iç gitsin :D:D:Dcaizdir

Yanıtlama zamanı:

Son isteğim en sevdiğim ınsanın ölürken bıle yanımda olması olurdu.onu son kezde olsa görmek ısterdım öpup sarılmak kulagına onun acısını rahatlatıcak bı kac kelıme fısıldamak ısterdım bıraz daha az uzulmesı için yanı ölurken bıle bu durumda kendımı deıl onu düşünmüş oluyorum..

Kulağına hep hep senındım zaten aşkımız benımle bırlıkte sonsuzluğa kavuşucak ellerımı sıkı tut ve gözlerını kapa son nefesımde bıle kendı adını duyacaksın Seni çok Seviyorum beni hiç unutma derdim..

Son isteğim bu olurdu..

Yanıtlama zamanı:

ab ye girmek isterdim.. :rofl:.. idam kalkardi.. cellata da el kol hareketi yapardim.. gordun mu gibilerinden.. :rofl:..

Yanıtlama zamanı:

benım son ıstegim heralde çoçuğumu göremk olurdu :( ama ona derdım kı burada benım dısında goruduklerının aılelerı dahıl hepsını katlet babana yaskısır bı evlat ol :):):)

Yanıtlama zamanı:
ab ye girmek isterdim.. :rofl:.. idam kalkardi.. cellata da el kol hareketi yapardim.. gordun mu gibilerinden.. :rofl:..

:rofl: +.................

--------------------

başak tarlalrını ellerımı surterek gecmek ıstıorum:rofl:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...