MZ1vdnW0mtQ Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2014 sahip çıkamayacağımı düşündüğüm için şimdilik tarot destesi almadım. internetteki uygulamaları tercih ediyorum. fakat bazılar hiç bir suretle ters kart çıkarmayarak beni şüpheye düşürüyor. öte yandan kod gizliliği olduğundan, "beklenen" sonucu çıkarabilmek için günün astrolojik havasından faydalanıyor olabilirler mi diye düşünüyorum. aslında elele'nin tarot uygulaması güzel ancak gereksiz bir sayfa yenileme özelliği yüzünden okumadan kayboluyor. bu yüzden yorumcu ve trendus u kullanıyorum. tarot siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz? açılımları ne kadar güvenilirdir?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 İnternetten tarot olmaz..Kartlarla bütünleşemezsiniz.Kartları alırsanız kartlarla bütünleşip enerjinizle doldurursunuz ve sizin bir parçanız olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Haklısınız. Ben de öyle düşünüyordum ama bir de şöyle düşündüm: acaba tarot baktırma gibi birşey olmaz mı? Yani tarot açılımı yaptırırken tarotçu(?)nun kartlarını sahiplenmiyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 günlük fal gibi sallamasyonlar tabi matematiksel oldukları için olasılık hesaplarına göre belli sayıda bir tutabilirler.herkese açık olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum oyun amaçlı, fakat bunun için özel paralı program yapılsa sorun çözülür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Haklısınız. Ben de öyle düşünüyordum ama bir de şöyle düşündüm: acaba tarot baktırma gibi birşey olmaz mı? Yani tarot açılımı yaptırırken tarotçu(?)nun kartlarını sahiplenmiyoruz... Her insan bir radyodur.Etrafımızdaki enerji frekanslarını algılarsak geleceği görebiliriz.Tarot, ayna, su, bitki falları vs. bunlar sadece bir araçtır.Kavgada kullanılan sert bir cisim gibi düşün.Tarotta kartları kendin yorumlaman da iyidir.Bence başka bir tarotcuya fal baktırmakta bir sakınca yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.