Roxelena Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2014 Merhaba, Sevgili dostlar, Cadilik cok ilgimi cekiyor, fakat Wicca yolu degil. Sabatik, Ortacag'in korkulu ruyasi olmus Cadilik ilgimi cekiyor. Bu yola bas koymus Cultus Sabbati diye bir topluluk var fakat bu yolun inisiyasyonu, bu yolda ilerlenmesi gibi bilgiler bulunmuyor. Bu toplulugun kitaplari da var ama bir acemi icin oldukca kafa karistirici. Bu konuda bilgisi olan, bana yardimci olabilecek olan birileri var midir? Sevgiler, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Ben de bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum acaba kitapların isimlerini vermeniz mümkün mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Roxelena Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Ben de bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum acaba kitapların isimlerini vermeniz mümkün mü? Qutub, Azoetia gibi kitaplar bu toplulugun yayimevinin bastigi kitaplar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.