kjkszpj98 Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2014 arkadaşlar söylediğim şeyi sizde biliyorsunuz aslında izlemişsinizdir kesin. bir grup arkadaş/genç yolda giderken veya bir mekana gittiklerinde ya paranormal olay yaşarlar yada bir katil onları öldürmeye çalışır ya hani bu filmlerde istiyorum bildiklerinizi yazarsanız sevinirim. örnek olarak; House of Wax - Mumya Evi Amusement - Ölümcül Saplantı Wrong Turn - Korku Kapanı ( yalnız ilk filmi zira diğer filmlerinde erotizmden geçilmiyor ) Husk - Hasat Vakti Stay Alive - Hayatta Kal olmadı gidip Supernatural ilk sezonları izleyeceğim yardımınızı istiyorum şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Kurt kapanı 1 ve 2 , Koleksiyoncu 1 ve 2 , sessiz tepe 1 ve 2 , 1408 , 4. tür şu an aklıma gelen o tarza yakın beğenilen filmler (beğendiklerim değil zira sarmıyor bu tarz filmler beni en çok tercih edilenler yazdıklarım ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Koleksiyoncu serisi iyidir ,Saw ın yapımcısından.Texasda kovalamaca tarzı birşey vardı adını unuttum iyidir,Daniel radcliffe ın harry potter serisi hariç başrolünü oynadığı diğer filmlerin hepsi bu tarzdır esrarlı filmler tavsiye ederım ,Tipi gereği adamı hep o rollerde oynatıyorlar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DemirD Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 texas katliamı dediğin tarzda güzel film, Parapiskoloji olarakta birçok film var ama Ruhlar Bölgesini eskaza hala seyretmediysen direkt olarak aç ve izle çünkü duruduğun kabahat. Not: İndisious ( Ruhlar bölgesi) 3. filmin ciddi manada parapiskolojininin temellerini sallayacağını düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Tepenin Gözleri 1 (Özellikle ilk film çok iyi.) Tepenin Gözleri 2 http://www.youtube.com/watch?v=GWYByiqLTVQ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Kabus gecesini önerebilirim.1 ve 2. filmleri vardır bahsettiğin tarzda klasik amerikan korku filmi ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Ruhlar bolgesi 3 cıkmadı dimi hala.. cok sıkı filmdir bence. Sey de guzeldi neydiiii turkce ismi Korku Seansı . Ama gencler takılmıyo filmde istedigin gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kjkszpj98 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 texas katliamı dediğin tarzda güzel film, Parapiskoloji olarakta birçok film var ama Ruhlar Bölgesini eskaza hala seyretmediysen direkt olarak aç ve izle çünkü duruduğun kabahat. Not: İndisious ( Ruhlar bölgesi) 3. filmin ciddi manada parapiskolojininin temellerini sallayacağını düşünüyorum. korku tarzı takipçisi olupta insidious izlemeyen olmaz zaten kardeşim. hatta bağlantılı filmlerden the conjuring de fenadır.. amonhera nın dediği filmdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kjkszpj98 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Kabus gecesini önerebilirim.1 ve 2. filmleri vardır bahsettiğin tarzda klasik amerikan korku filmi ^^ jeepers creepers '' ı çoktan izledim bile yardımın içi teşşekürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 The Identity...Kimlik...tam aradığın film bence mükemmel Haute Tension......Yüksek Tansiyon....yine tam aradığın mükemmeldir,sonu özellikle The Cabin in the Woods....Dehşet Kapanı diye çevirmişler,bu çevirmenlerin kapan sevdasını anlayamadım.Film güzel başlıyor sonunda gülme krizine girdik biraz saçma.Ama izlenir hani. The Haunting in Connecticut.....yaşanmış gerçek senaryo ama gençler değil aile ve yine mükemmel bi film The Sinister.....klasik... bi ailenin yeni eve taşınmasıyla başlıyor ama sonu şok edici The Ouija Board....Ruh Çağırma...sahilde ruh çağıran 4 kuzen tam istediğin tarz değil ama çok iyi bi uzakdoğu korku filmi gerçekten çok korkmuş ve etkilenmiştim ve sonu yine şaşırtıcıydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Bir de Otel serisi var puanı da baya yüksek. İki gencin çıktığı Avrupa seyehatinde kaldığı otel ama bunu izlemedim mesuliyet kabul etmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Otel güzel de sadece ilk filmi güzel diğerlerinde sıkıyor bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Ben izledim, çok iyidir. Özet olarak; zengin psikopatların para karşılığı turistler üzerinde sadist duygularını gidermesi üzerine kurulu... Bir de Otel serisi var puanı da baya yüksek. İki gencin çıktığı Avrupa seyehatinde kaldığı otel ama bunu izlemedim mesuliyet kabul etmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kjkszpj98 Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 otel filmlerini izledim erotizmin çok ve yersiz kullanıldığı film serilerinden... mesela wrong turn 1. filmi çok fena bir filmdir aşık olursunuz. fakat seri devam ettikçe erotizm seviyesi artıp kalite azalıyor bu sebeple filmlerde erotizm olması problem değil fakat bahsttiğim gibi abartılırsa izlememeyi tercih ederim arkadaşlar. wrong turn 1 başarılı 2. ve 3. konu güzel bir şekilde devam ediyor. 4-5 erotizm arttırılmış ve film takipçlerini kaybetmiştir. 6. ve son çıkan filminde ise başarısızlığın dibine vurmuşlardır afedersiniz arkadaşlar ama p*rno değerindedir. bence... sürçü lisan-ı bağışlayın teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 The Identity...Kimlik...tam aradığın film bence mükemmel Haute Tension......Yüksek Tansiyon....yine tam aradığın mükemmeldir,sonu özellikle The Cabin in the Woods....Dehşet Kapanı diye çevirmişler,bu çevirmenlerin kapan sevdasını anlayamadım.Film güzel başlıyor sonunda gülme krizine girdik biraz saçma.Ama izlenir hani. The Haunting in Connecticut.....yaşanmış gerçek senaryo ama gençler değil aile ve yine mükemmel bi film The Sinister.....klasik... bi ailenin yeni eve taşınmasıyla başlıyor ama sonu şok edici The Ouija Board....Ruh Çağırma...sahilde ruh çağıran 4 kuzen tam istediğin tarz değil ama çok iyi bi uzakdoğu korku filmi gerçekten çok korkmuş ve etkilenmiştim ve sonu yine şaşırtıcıydı +Lanetli Topraklar ve Şeytan Üçgeni(Triangle) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.