pyro1994 Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2014 Öncelikle herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır eğer yanlış yere açtıysam site yöneticilerinden ve sakinlerinden özür dilerim. Benim merak ettiğim konu Türkiye'de yada Dünya'da paranormal avcılar var mı yani zararlı doğa üstü varlıkları avlayan bir yerde bu tip forum sitelerinin yöneticilerinin bu tip işleri yaptığını okumuştum beni bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furk Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Supernatural mı izliyosun dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyro1994 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Evet bir ara izlemiştim ama bu sorumun bununla bir alakası yok sadece vampirlerin kurtadamların ve daha nicelerinin hayal ürünü olamayacağını düşünüyorum ayrıca dostum eğer bunlar varsa avcılar da vardır diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Öncelikle kendine sorman gereken soru Kurt adam veya Vampir diye bir şey var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyro1994 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Öncelikle MrFaziL kurtadamlara vampirlere inanıyomusun diye yazmışsın evet inanıyorum bu çoğu kişiye mantıksız gelebilir ama bunu uzun uzun size açıklayabilirim. Zincir özel mesaj attım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Psişik vampir olan insanlar var , insan etiyle beslenen yamyamlar var onlara da vampir diyebilirsiniz .Ama tek başına vampir olarak adlandıracağın varlık var mı bilmem öyleyse kaçıncı boyuttalar hangi alemdeler ve nasıl yaşıyorlar .Büyü ilimleri var mı bu sorularla beraber cevaplandırırsanız iyi olur herkes açısından .Bence bunlar insanlığın ortak kültürel mirası perilerin falan gerçeklik payı var bunların var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyro1994 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Bence var çünkü dostum hayal ürünü olsa bu mit Dünya'nın 4 tarafına da yayılmazdı Çinde okami Yunanistan da lamia Avrupada vampir Türklerde meçik kısaca her toplumda ilginç bir şekilde önceden beri vampir inancı ayrıca metaformoz hayvanlarda varsa uygun şartlar altında niye insanlarda olmasın diye bir soru da geliyo insanın aklına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fanchone75 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 İnsan psikolojisi genelde benzerdir ve pek çok efsane dünyanın her yerinde benzerlik gösterir, örneğin çoğu mitte gökyüzü erkek yeryüzü bereketten dolayı dişidir. Belki de bundan dolayı insanlar kan içen bir yaratık tasvir etmişlerdir? Sonuçta mit benzer olsada tarifler birbirine uymuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2014 Öncelikle MrFaziL kurtadamlara vampirlere inanıyomusun diye yazmışsın evet inanıyorum bu çoğu kişiye mantıksız gelebilir ama bunu uzun uzun size açıklayabilirim. Zincir özel mesaj attım Neden mantıksız gelsin ki ? Dünya üzerinde bir çok keşfedilmemiş ya da keşfedilip de bize açıklanmamış canlı türleri var. Evrende bu kadar çeşitlilik varken hiç bir şey saçma gelmiyor bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackHawk6 Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Katılıyorum MrFazil mutlaka vardır. Bazı şeyler biliyorumda bende kalsın özelim İyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yagmur6706 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 supernatural etkisi varan4554454545 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 kablolu tv HİSTORY kanalında bir ekip var 3 senedir koca ayak arıyorlar işte arıyorlar bi umut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 kablolu tv HİSTORY kanalında bir ekip var 3 senedir koca ayak arıyorlar işte arıyorlar bi umut. Hiç sorma, o ekip ayak izlerini takip ede ede benim eve kadar gelmişler. 49 numara bot giyiyoruz diye hemen yok koca ayak yok kıllı falan diye laf çıkarıyorlar arkamızdan. Senin de kafan kocaman ama yüzüne karşı söylüyormuyum ayıptır yaptığınız. Sizin ananıza bacınıza koca ayak deseler hoşunuza gidermiydi dedim.Utandı döndüler geriye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreltraz Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Evet var böyle örgüt(ler).Sadece birini biliyorum.Ama işler sandığın gibi Supernatural de ki gibi geçmiyor .Biraz daha enerji savaşı gibi bir şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyro1994 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Ayrıca supernatural izlemiştim ama sayenizde izledim güzelmiş Çoğu kişi bu avcıların olduğuna inanıyor yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreltraz Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Ayrıca supernatural izlemiştim ama sayenizde izledim güzelmiş Çoğu kişi bu avcıların olduğuna inanıyor yani. Uzun uzun anlatmak yerine kısa bir özet geçicem. Avcı kısmı evet biraz batı odaklı gelsede araştırırsan doğuda bunun gibi kurulmuş bir çok örgüt bireysel çalışan insanlar vb. olduğunu görürsün.Vampir ve kurtadam kısmına birşey demiyorum elbette saçma geliyor bana da.Sadece konuyu anlamak adına şöyle bir örnek verebilirim.Şeytan, cin gibi varlıkların bizim boyutumuza geçmeleri yasaktır(Tüm dinlerde yasaklanmıştır).Ancak bunlardan yardım alan ve bizlerin boyutuna girmelerine izin veren insanlarda yok değil.O halde bu kadar sapkın insan varsa , doğruluk için savaşan insanların olması da saçma gelmemeli diye düşünüyorum.Yorumunu kullanmamım nedeni insanların inanıp inanmamasıyla ilgili kısımdı.Umarım bir çok insan eline silah alıp sokağa düşmez. Ne dersek diyelim bunlar hep Amerikanın oyunları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 İlkel toplumlarda hala kadınları ,şeytani güçleri kullandıklarını iddia edip, infaz ediyor olabilirler. Bi nevi cadı avı devam ediyor olabilir. Ama bu konu ile ilgili ,vampir ve kurtadamlar gerçek mi önce onu tartışmalı Keşke vampir ve kurtadamlarla ile ilgili tüm kanıtları ortaya döken bi konu olsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 @why açak mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 @why açak mı A Açak da Konuda belli ki bi şeyler bilenler var "orası bana kalsın,siz anlamazsınız cahallar" tavrı takınanlar keşke yardımcı olsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 A Açak da Konuda belli ki bi şeyler bilenler var "orası bana kalsın,siz anlamazsınız cahallar" tavrı takınanlar keşke yardımcı olsa Bu kişiler bir şey bildiklerini idda etseler de bunu somut kanıtlara dayandıramazlar ve söylemleri iddadan öteye geçemez. Bu sebepten dolayı da onların ağzını açamazsınız. Somut kanıtların paylaşıldığı bir tartışma ortamı arıyorsanız bu kişilere bel bağlamaktan çok kendinize güvenmelisiniz. Bir konuda bilgi sahibi olmak istiyorsanız ancak kendiniz kendinize yardımcı olabilirsiniz. Dünyadaki en önemli şey olan bilgiye ulaşmak için çabalarınızı hafife almayın. Hiçbir şey sonsuza dek gizli kalmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreltraz Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Somut kanıtlara dayandırabiliriz.Hatta bunu ispatlayabilir, sana tavşan deliğinin ne kadar derin olduğunu da gösterebilirim.Ancak yardım konusu biraz kafama takıldı.İnsanlar her şeyi filmlerde ki gibi Constantine gibi havalı sigara içen durmadan şeytan avlayan tek dostu viski olan insanlar zannediyorlar.Aslında bilmek istedikleri şey meraktan başka bir şey değil.Bu tür insanları güçlü görüp onlar gibi olmak isteyen.Bende yollara düşeyim diyar diyar gezip hayalet avlıyayım hayalleri kuran bu insanlar; Geceleri yataklarına girerken bile ışığı kapatmaya çekinen insanlar.Sözüm genele sizler de hak vericeksiniz.Bilen insanların bilgilerini neden paylaşmak istemedikleri de bu işte.Yine genele konuşmak gerekirse bu tür insanlar gizlenicektir.Yaşça küçük insanlar bu bilgilerle hayatlarını zindana çevirebilir.Burası bir forum elbette bilgi paylaşımı olucak ancak doğru bilgi olması gerekmekte.Güç,zayıfa verilirse, zayıf güçlü olmaz.Yok olur.Güç ancak güçlü insanların elinde bir yol bulur.Bilmem anlatabildim mi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Bahsedilen işte tam da bu.Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barank Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 bana avcılık konusunda yardım edebilecek biri varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 [h=4]supernatural hunters[/h][h=6]Rate this Entry[/h] 0 Yorumlar by barank , 16-Ara-2014 at 18:48 (11 İzleme) Merhaba arkadaşlar ilk önce eğer blog actiysam özürdilerim ikinci olarak bu sitede paranormal avcilar varsa buraya veya özel mesaj atarsanız çok mutlu olurum.Son olarak16 yaşındayım 17 ye giricem ve gercekten bununla övünmüyorum ama ben HZ.Muhammedin torunuyum ve bundan dolayi sanki yapmam gereken sey avci olmak lutfen yardim edin . Blogunu okudum da neyin kafasındasın anlamadım. Ne avlamak niçin avlamak istiyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyro1994 Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Kesin bir cevabı olan yok sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.