Ancients Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yQnMNEXcX3A Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 skytemple?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Yoo her gün farklı giyinirim asdf Victoria Bechkam giyer mi hep aynı şeyi Bence erkek olanlar erkek olduklarından öyle Acunu da ekleyelim listeye,hatta babamı da düz siyah tişörtle ölüp gidecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Biz fakirlikten aynı şeyleri giyiyoruz valla ,O da bir başarıysa ne mutlu bize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 belki parasi yoktur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Farklı seyler denemeye cekiniyorlardır belki. Bir yolda basarılı olunca saglama alıp devam ediyorlardır, riske girmeden. Belkide bu istikrarlarından dolayı basarılılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Videoyu izlemeden önce iş hayatında sürekli siyah giyilmesi vs konusunu ele alıyor sanmıştım. Burada bahsedilen insanların kendileriyle ilgili belirli bir imajı oturtmak için kendi tarzlarını yaratıp sürekli aynı tarzda ısrar ettiklerini düşünüyorum. Yarattıkları imajı bozmamak adına farklı bir kıyafete geçmek zor geliyordur herhalde?!? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Günümüz başarılı insanlarına bakarsak; bence oluşturdukları imajdan dolayı. Geçmişte ise; birçok bilim insanı ne giyeyim düşüncesini bir vakit kaybı olarak görmüş. Cinsiyet kıyaslaması yaparsak kadınlar bu konuda daha ön planda. Bir giydiğini ertesi gün giymeme gibi takıntıları olan bir sürü kadın var. Kendime bakınca da ben eşyalarımla duygusal bağ kuruyorum. Bağımlılık gibi. Başarılı değilim, ama kıyafetlerim aynı tarzdadır. Ha farklı giyinsem bile anlaşılmaz sanırım. Renk, model bir öncekinin benzeridir büyük ihtimalle. Murat Bardakçı, 10 yıldır aynı ceketi giyerek canlı yayına çıkıyor. Bir ara cekette ki yırtıkları göstermişti. Başkalarının, hakkında ne düşündüğünü düşünmeyerek yaşayabilen insanları seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Onlardan biri benim paranormal tam tersi insanlarda sevmiyor beni o yüzden bence bu julius sezarın iktidarından beri süregelen birşey mor elbisesiyle dramatik birşekilde halkın içerisine çıkıyordu hep sizi farklı kılacak bir sembol lazım tabiki iktidarın sürmesini istiyorsa ülkelerdede saray yapıyorlar örneğin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Cesaretini sevmiyorlar sidar. Onlardan biri benim paranormal tam tersi insanlarda sevmiyor beni o yüzden bence bu julius sezarın iktidarından beri süregelen birşey mor elbisesiyle dramatik birşekilde halkın içerisine çıkıyordu hep sizi farklı kılacak bir sembol lazım tabiki iktidarın sürmesini istiyorsa ülkelerdede saray yapıyorlar örneğin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Zihinleri görsellikle meşgul değildir belki. Diğer insanların kendilerini nasıl gördüklerini önemsemiyorlardır. Bu aslında kendi kendine fazlasıyla yetebilmek, yalnızlığı gerçekten çok sevmekle alakalı bence. İçime kapandığım dönemlerde, yalnızlığımla aşk yaşarken ben de düzenli olarak aynı kıyafetleri giyerim. Sürekkli aynı şeyleri yıkar giyerim Çevrenin bakış açısını önemsemeye başlarsam hemen değişirim ve normalde giymeyeceğim şeyleri bile giyerim. Etrafı umursamıyor bu insanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Cesaretini sevmiyorlar sidar. Cesaretli olduğumu nereden anladın o da var aynen cok atilgan ve itici bulabiliyor bazıları neyse konudan cikmayalim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 İnsanların çoğu, yapamadıklarını yapan bir insanı görünce o kişiyi genelde sevmezler. Eleştirilir, yadırganır. Çoğunluğa benzetilmeye çalışılır. Mahalle baskısının temelinde de bu var. Giyim kuşam, cesaretten kasttetiğim buydu. Cesaretli olduğumu nereden anladın o da var aynen cok atilgan ve itici bulabiliyor bazıları neyse konudan cikmayalim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Başarılı insanların çoğu dış görünüşü zaman kaybı olarak değerlendiriyor.onlar için önemli olan şıklıktansa rahat olmasıdır.bir kısım insanda da kıyafet takıntısı olduğunu düşünüyorum bir modele taktılar mı takarlar bir pantolon alırlar dolaplarında kaç çeşit veya renk olursa olsun yine aynı pantolonunu giymeye devam ederler.açıkcası benim düşüncem,devamlı süs püs yapıp her gün yeni bir tarz olma hevesi içerisinde olan kişilerin başka bir işi gücü olmadığıdır.o kadar boş vakitleri var demek ki zamanlarını bugün ne giysem nasıl olsam neyi kullansam diye kafa yormakla harcıyorlar.şimdi bazılarınız soracak sen yapmıyormusun diye ben de yapıyorum ama her zaman değil ben de kafa yormam o an gözüme iliştirdiğim bir şeyi alır giyerim süsündense rahatlığıdır benim için önemli olan ama ben videodaki adamlar gibi çok başarılı da değilim yani yapım gereği böyleyim süse püse boş zamanlarımda kafa yorarım veya anlam ve önemi olan zamanlarda.kısacası,her dakika ne giysem diye düşünen insanlar işi gücü olmayan insanlardır (bence) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 insanlara verdiği enerjiyi görselde sabit tutman için de olabilr. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.