freante Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2014 (düzenlendi) Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. Burada sorulan sorular ve verilen cevapları uzun süre takip ettikten sonra sanırım sormak istediğimi burada sormam gerek dedim. Genel anlamda samimiyeti ve bilgi düzeyiyle çok beğendiğim bir forum. Sormak istediğim konuya gelince, içimde sevinç yada mutluluk gibi anlamlandıramadığım bir his var. Bu adını koyamadığım ve uzun süredir 'değişik bir his' dediğim şey genelde hep huzur hissi yaratıyor bende. Bu his hakkında her ne kadar net bir noktaya varamadıysam da hiç şikayetçi olmadığımı söylemeliyim. Gördüğüm herşeye hatta yaşadığım üzücü olaylara bile derin bir huzurla yaklaşmama sebep oluyor. Benim sormak istediğim nokta ise şu. Ben bu hissi paylaşmak istiyorum. Evet kulağa garip geliyor yazdıklarımı okuduğumda bende bir durup düşünüyorum ama işin aslı şu ki, gerçekten artık bu huzur içimi doldurup taştı. Şöyle ki içimde hep hazır bir patlama halinde duruyor, dengeleyemiyorum yani. Ve çevremde mutsuz gördüğüm birçok insan var. Evet her ne kadar mutsuzluğu da yaşamak gerektiğine inansam da ben bu hissi paylaşabilseydim çok güzel şeyler olacağına inanıyorum. Sanki saf mutluluk gibi, herşeyi her haliyle kabullenip şükrediyorum. Bilmiyorum neler düşünüyorsunuz bu konuda ama sormak istediğim bireysel yada genel olarak çevreme bu hissi dağıtıp paylaşabilmemin bir yolunu bilen var mı? Birde şöyle bir dip nota ihtiyaç duydum: Sürekli rüyalarımda da dünyanın çevresinde sarı bir ışık olduğunu ve benim meditasyon yaptığımı görüyorum. O sarı ışığı ben yapıyormuşum yani öyle hissediyorum rüyamda. Bunu her hafta 3-4 gece görüyorum. Sanki bir amacım varmış ve bilgi eksikliğimden dolayı yapamıyormuşum gibi geliyor. Her gün 15dk meditasyon yapıyorum genelde. Fakat belli bir taktik ile değil bu hissi ve daha da iyi olduğunu düşünüyorum ve nefes alış veriş egzersizleri yapıyorum. Acaba yanlış bir enerji mi yaratıyorum bilmiyorum. Bu his ile yada nasıl dağıtabileceğimle ilgili bilgi sahibi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. bu arada cevabı yanlış paylaşmışım öğrenir öğrenmez tek tek cevap vericem herkese acemiliğime verilsin lütfen Aralık 10, 2014 freante tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lightshadow Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Güzel bir özellik. Meditasyon ve şartlandırma ile kişi kendisini huzurlu ve mutlu hissedebilir. Sürekli tekrar, bilinçaltının da bu davranışa ortak olmasına neden olacaktır. Böylece olaylar karşısında bu bilinçaltı şartlandırması neticesi ile duygu bakımından mutlu hissedilmesi mümkün olacaktır. Diğer insanlara bu mutluluğu dağıtmak, psişik yolla enerji yollamak gibi bir hareketle mümkün değil maalesef. Mutsuz insanların da mutlu olmasını sağlamak için, o insanları mutsuz eden sebepleri ortadan kaldırmak gerekiyor. Asgari ücretle çalışan bir baba, kızına yeni bir ayakkabı alamadığı için mutsuz olabilir. Onun mutlu olması için meditasyona değil, maddi yardıma ihtiyacı vardır. Sorunlara her zaman gerçekçi çözümler aramak zorundayız. Hisler insanlara belli bir takım özellikler kazandırabilir. Fakat bu özellikler ile süper kahramanvari bir müdahalede bulunabilme yeteneğine kavuşmuş olmayız. Benim için asgari ücretle çalışan ve kızına ayakkabı alabilen baba, bir süper kahramandır. Bir noktanın da altını çizmek istiyorum. Enerji yaratılmaz. Birbirine dönüştürülür. Var olan potansiyel enerji, kinetik enerjiye dönüştürülür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Haftada 3-4 kere aynı rüya ilginçmiş.Varlıkların kandırmacası da olabilir mi diye düşündüm. Daha iyi bilen birisi cevaplasa iyi olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Psijik korunma - william bloom kitabında kötü enerjiden korunma yöntemleri vardı yani bence kötü enerji yayılıyorsa iyi enerji hayli hayli yayılır sorunlar bence insanın kendi kafasındadır asgari ucretle gecinen kisininde aynı sekilde mesele babamda aynı sekilde hep stress yapardı bu yüzden ama namazla daha iyiye gitmeye basladi her sey ayni olsa bile artik her sey farklı sahip oldugun seyi yayma yontemleri de elbet vardır diye düşüyorum kendin bir yöntem de oluşturabilirsin kendi kanaatim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Oh ne güzel mutlu huzurlu devam sevindim adına konu hakkında bir bilgim yok ama kutlayayım dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freante Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 öncelikle teşekkür ediyorum cevap için, benim düşünceme yakın yada uzak olsun ne kadar çok bilgi edinebilirsem kendim için bir artı olarak görüyorum bunu. ikinci olarak şartlandırmak bence insanın inanmak istediği şeye yoğunlaşmasıdır. ben meditasyona ilk başladığımda tek amacım bu hissi dengelemekti. yani daha öncesinde de varlığını sürdüren bir his bu. öte yandan sorunlara gerçekçi çözümler aramak gerektiğine katılıyorum zaten amacım dünyadaki hüznü ortadan kaldırmak değildi de sadece olumlu hissi almak isteyen biri olur bende vermek için hazırım. böyle bir ortamda bu başarılabilir mi? genel anlamda pozitifliğimi paylaşabilir miyim acaba? düşüncesiydi. tekrar ediyorum çok teşekkürler cevabın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ubasti Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Demek ki sen bir ışık işçisisin. Etrafta bir sürü yolunu kaybetmiş ruh var. Onlara rehberlik et. Etrafına ışığını dağıt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freante Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Demek ki sen bir ışık işçisisin. Etrafta bir sürü yolunu kaybetmiş ruh var. Onlara rehberlik et. Etrafına ışığını dağıt bu kavramı ilk kez duyuyorum, yanlış anlamazsan eğer bu kavramı sen mi ürettin şuan yoksa var olan bir kavram mı paylaşabileceğin bir link veya açıklaman varsa sevinirim ne demek bu ışık işçisi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 bu kavramı ilk kez duyuyorum, yanlış anlamazsan eğer bu kavramı sen mi ürettin şuan yoksa var olan bir kavram mı paylaşabileceğin bir link veya açıklaman varsa sevinirim ne demek bu ışık işçisi? Kendi ürettiği bir kavram değil.Sık sık karşılaşıyorum bu terimle.Google'da biraz arayarak bir kaç bilgi edinebilirsin.Ayrıca Facebook'ta -emin değilim ama- bu insanların buluştuğu gruplar olabilir.Çünkü IŞIK Işçileri BİZ Bir'iz isimli bir grup gördüğüme eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freante Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Kendi ürettiği bir kavram değil.Sık sık karşılaşıyorum bu terimle.Google'da biraz arayarak bir kaç bilgi edinebilirsin.Ayrıca Facebook'ta -emin değilim ama- bu insanların buluştuğu gruplar olabilir.Çünkü IŞIK Işçileri BİZ Bir'iz isimli bir grup gördüğüme eminim. şuan bir ihtimal aradığım kavrama cevap bulmuş olabilirim. eğer gerçekten birine bir yardımım dokunabilirse bu yardımı dokunan herkesin sayesinde olacak bu yüzden sana da ayrıca teşekkür ediyorum. araştırmaya koyuluyorum hemen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ubasti Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Isik Iscileri-Light Workers böyle bir link verebilirim. Kabaca tanımlamış oluruz bu kavramı. Ama evet sen güzel bir araştırmaya koyul bence de umarım faydasını görürsün, ışık olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Era Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Aslında bende senin gibi garip duygular içinde oluyorum ara sıra açıklık getirmediğim şeyler ama paylaşma isteği yok nedense, her gün bu hissi veya duyguyu yaşıyorum yalnız rahatsız olmaya başladım denilebilir çok fazla yaşıyorum ve ne olduğunu bilmemek bana rahatsızlık veriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freante Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Aslında bende senin gibi garip duygular içinde oluyorum ara sıra açıklık getirmediğim şeyler ama paylaşma isteği yok nedense, her gün bu hissi veya duyguyu yaşıyorum yalnız rahatsız olmaya başladım denilebilir çok fazla yaşıyorum ve ne olduğunu bilmemek bana rahatsızlık veriyor. huzur gibi birşey mi yoksa heyecan gibi mi? belki de aynı durumdayızdır :ohmy:ben de en başlarda paylaşma değil de keşfetme isteği daha ön plandaydı. zaman geçtikçe hem bu duygu iyice oturdu benimsedim iyice ve keşfetme isteğinden çok dağıtma isteği ön plana geldi. hemde paylaşma isteğimi tetikleyen rüyamı da yazdım zaten. ara sıra hissediyorum demişsin bu ara sıra dediğin durumların ortak bir noktası var mı acaba? ayın şu günü yada işte akşam yada sabah diyebileceğin ortak bir saat. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freante Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Isik Iscileri-Light Workers böyle bir link verebilirim. Kabaca tanımlamış oluruz bu kavramı. Ama evet sen güzel bir araştırmaya koyul bence de umarım faydasını görürsün, ışık olsun şöyle söylemek istiyorum. okuduğum tanımın neredeyse tamamında kendimi gördüm. ama hemen bir etiketleme yapmak istemiyorum, bunu yaparsam uzun süre bu yolda ilerlemiş bu kişileri biraz küçük görmüş olurum diye düşünüyorum. ama bu konu üzerine eğilip gerekirse bu kişilerden birine ulaşmayı planlıyorum. kendimi gerçekten geliştirip bu işi başaracağıma ve birçok insana faydamın olacağına inanıyorum. ve bu yolda ilk tanımı bana sen sundun. çok teşekkür ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Manyetik paslar ve astral senkronizasyon konularını araştırın. Ben bu tür hisleri, duyguları, enerjileri bu yolla paylaşabiliyorum ve bahsettiğiniz huzurun ne olduğunu da bildiğimi sanıyorum. Manyetik paslarla manyetizma yerine bu enerjiyi ellerinizde yoğunlaştırarak uygun şekilde alıcıya aktarabilirsiniz. Astral senkronizasyon ise daha külfetli ama daha başarılı bir yöntem. Sadece meditasyon/ritüel sonrası artan ve gün içinde sabit kalan/tekrarlanan farklı bir tür huzur duygusu üzerine zamanında çok makale yazdım ve en iyi açıklamalarımı kabala ile yaptım. Lakin bunu bir kalıba sığdırmanın hata olduğunu anladım, aslında hiçbir hissi ya da duyguyu sınıflandıramazsınız. Bu bahsettiğiniz huzuru hisseden kişiler ise özel değil, bazı majisyen, cadı ve şifacılar bu bahsettiğiniz duygunun aynısı olmasa da çok benzerini sıklıkla yaşıyorlar. Yine de bunu paylaşma arzunuzu anlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freante Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Manyetik paslar ve astral senkronizasyon konularını araştırın. Ben bu tür hisleri, duyguları, enerjileri bu yolla paylaşabiliyorum ve bahsettiğiniz huzurun ne olduğunu da bildiğimi sanıyorum. Manyetik paslarla manyetizma yerine bu enerjiyi ellerinizde yoğunlaştırarak uygun şekilde alıcıya aktarabilirsiniz. Astral senkronizasyon ise daha külfetli ama daha başarılı bir yöntem. Sadece meditasyon/ritüel sonrası artan ve gün içinde sabit kalan/tekrarlanan farklı bir tür huzur duygusu üzerine zamanında çok makale yazdım ve en iyi açıklamalarımı kabala ile yaptım. Lakin bunu bir kalıba sığdırmanın hata olduğunu anladım, aslında hiçbir hissi ya da duyguyu sınıflandıramazsınız. Bu bahsettiğiniz huzuru hisseden kişiler ise özel değil, bazı majisyen, cadı ve şifacılar bu bahsettiğiniz duygunun aynısı olmasa da çok benzerini sıklıkla yaşıyorlar. Yine de bunu paylaşma arzunuzu anlıyorum. bu konuları araştıracağımdan hiç şüpheniz olmasın. ama netleştirmek istediğim bir konu var. enerjiyi paylaşabiliyorsunuz yani değil mi? bunu nasıl yapıyorsunuz biraz bahsederseniz çok sevinirim. bende böylece bu konudaki şüphelerimi netleştirmiş oldum. yani şunu onaylıyorsunuz değil mi? benim bu enerjiyi bilinçli olarak paylaşmam mümkün. son olarak yazdığınız makaleleri özelden yada link şeklinde paylaşabilme imkanınız varsa çok memnun olurum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Söylediğim gibi, şifa amaçlı kullanılan manyetizma yöntemlerini bu amaç için kullanarak bunu başardım. Daha etkili yöntemi ise astral senkronizasyon. Ancak ben kimseden yardım almadan, sadece araştırma, beyin fırtınası ve kendi çabalarımla bunu başardım, bunun için daha fazla açıklama yapmama gerek yok, size açık bir kapı verdim, kapıdan içeri girip ilerlemek sizin çabalarınıza bağlı. Makalelerim ise tam anlamıyla bilimsel makale gibi, bu yüzden son okuyucuya sunulmak için uygun değil. Makalelerimin derlenmiş halini şuanda yazmakta olduğum kitap basıldıktan sonra okuyabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.