TheDarkWizard35 Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2014 (düzenlendi) Ritüel İçin Gerekli Malzemeler : Adaçayı Tütsüsü Birkaç Mavi Mum Tuz Bir Kadeh Su İlk Önce altarınızın karşısına geçin ve çemberinizi açın.Mumlarınızı yakın . Daha Sonra Elementlere Seslenin : (Elementlere seslenirken aşşağıdaki veya kendi yazdığınız sözleri kullanabilirsiniz tabii ki ana konuya sadık kalmak şartıyla ) -Ey Ateş Elementi , sesimi duy ve bana cevap ver . Buradaki kötü enerjileri yak ve yok et . Yaktığınız Mumlardan birini alıp altarınızın üzerinde bir daire çizin ve Altarınızın etrafında bir karanlık olduğunu ama ateşin mumdan dağılarak onu yaktığını imajine edin . -Ey Su Elementi , Senin saflığını ve bilgeliğini çağırıyorum yanıma , sesimi duy ve bana cevap ver .Burayı , benim kutsal mabedimi yıka ve arındır . Kadehinizi alın ve altarınızın üstünde bir daire çizdikten sonra suyun kadehten taşarak çoğaldığını ama size veya altarınıza zarar vermeden o karanlığın küllerini alıp götürdüğünü , daha da karanlık varsa onu da sel gibi götürdüğünü imajine edin . -Ey Toprak Elementi , sesimi duy ve bana cevap ver . Sen her şeyi temizleme gücüne sahipsindir. Tıpkı yeni doğan bir bebek gibi . Burayı da benim için temizle . Tuzunuzu altarın etrafına daire şeklinde dökün ve bu tuzun giderek çoğaldığını altarınızı kapladığını imajine edin ta ki hiç bir şey görünmeyene kadar , sonra bu tuzun toprağa dönüştüğünü ve sonrada altara zarar vermeden yavaş yavaş geri çekildiğini imajine edin . Eğer önceden altarın üzerine yapışmış kötü enerjiler ( Siyah lekeler olarak imajine edilir ) varsa şimdi hepsi toprakla beraber gitmiştir . -Ey Hava Elementi , sesimi duy ve bana cevap ver . Eğer bir kırıntı bile kaldıysa bu kutsal yerde kötü enerjiden onu al ve uzaklaştır . Adaçayı Tütsünüzü alın ve altarınızın üstünde bir daire çizin , sonra tütsünün dumanının çoğaldığını ve altarınızı kapladığını imajine edin , daha sonra güçlü bir rüzgarın sisi ve geri kalan tüm kötü enerjileri alıp götürdüğünü imajine edin . Bu işlemden sonra '' Elementlerin bilgeliği , gücü ve rehberliği ile tüm kötü enerjiler uzaklaştırıldı . KUTLU OLSUN ! '' Deyin , elementlere teşekkür ederek çemberinizi kapatın . NOT1:Benim ilk paylaşımımdır hatalar ve eksikler varsa şimdiden özür dilerim . Sorularınız olursa memnuniyetle cevap veririm . Not2:Bu ritüel herhengi bir yeri veya bir nesneyi kötü enerjilerden arındırmak için üzerinde değişiklikler yapılarak kullanılabilir . Aralık 12, 2014 TheDarkWizard35 tarafından düzenlendi Ekleme yapıldı . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Bu tarz ritüellere gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sunağın ayrıca arındırılmaya ihtiyacı yoktur. Zaten üstündeki bütün nesneler arındırılmış, yüklenmiş ve kutsanmıştır. Sunakta bir araya getirdiğiniz bu nesneler kutsal ve kutsanmış bir alan oluşturur. Başlangıç için basit bir arındırma duası okuyabilirsiniz adaçayı tütsüsüyle. Lakin başta da dediğim gibi bunu ritüelleştirip, fazladan sözcük ezberlemek gerekli değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheDarkWizard35 Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 (düzenlendi) Sayın Hektor , dediğinizi anladım . Fakat , bu altarımıza yerleştirdiğimiz nesneler bir olay sonucu farklı enerjilere maruz kalabilir ki bunun birçok yolu vardır . En basidinden bir başkası altara dokunabilir veya nesnelerin yerini değiştirebilir . Tabii ki bunun için kapsamlı bir ritüele ihtiyaç duyulacağı tartışılır . Ben sadece paylaşmak istedim . Ocak 17, 2015 TheDarkWizard35 tarafından düzenlendi Yazım hatası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Sayın Hektor , dediğinizi anladım . Fakat , bu altarımıza yerleştirdiğimiz nesneler bir olay sonucu farklı enerjilere maruz kalabilir ki bunun birçok yolu vardır . En basidinden bir başkası altara dokunabilir veya nesnelerin yerini değiştirebilir . Tabii ki bunun için kapsamlı bir ritüele ihtiyaç duyulacağı tartışılır . Ben sadece paylaşmak istedim . Altara konan her güç nesnesi ve alet mutlaka bir kutsama ritüeli ile konur. Nesnelere dokunulursa, o nesneler en baştan kutsanmalı... Aletleri kutsama ritüeline bir örnek burada vardı sanırım. Yani kişi en baştan aletleri kutsama ritüelini gerçekleştirmelidir. Alet kutsama ritüeli ise her alet için tek tek yapılır, toplu değil. Bu nokta çok önemli. Çünkü o sırada her birinin ayrı ayrı "farkında olmak" böylelikle sembolizminin idrakinde doğru konsantrasyonla yüklemek ve kutsamak gerekir. O yüzden her alet tek tek kutsanır. Veya sadece dokunulanın yeniden kutsanması gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.