Ancients Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ymO_Sr6fmKM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 0:37 insanlık adına utandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 0:37 insanlık adına utandım Cidden üzücü. Günümüzde de fotoğrafçılık altında devam ediyorlar. Akbabaların yediği insanların fotoğrafını çekip ödül alıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 ilk defa duyuyorum insan hayvanat bahçesini bazı elit kesim insanlar mutlu veya memnun olsunlar diye güçsüz kesim ezilir veya onların üzerinden bazı saçmalıklar döner..bu her zaman böyle olmuştur ama bu kadar alçalacaklarını düşünmezdim.çok üzücü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 ilk defa duyuyorum insan hayvanat bahçesini bazı elit kesim insanlar mutlu veya memnun olsunlar diye güçsüz kesim ezilir veya onların üzerinden bazı saçmalıklar döner..bu her zaman böyle olmuştur ama bu kadar alçalacaklarını düşünmezdim.çok üzücü.. Bundan da öte nazi Almanya'sında ele geçirilen esirlerin belirli laboratuvarda deney malzemesi olarak kullanıldığını,yüzlerce insanın öldüğü zaman topluca yakıldığını okumuştum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Bundan da öte nazi Almanya'sında ele geçirilen esirlerin belirli laboratuvarda deney malzemesi olarak kullanıldığını,yüzlerce insanın öldüğü zaman topluca yakıldığını okumuştum.. Bunu duymuştum ama aklıma gelmemişti beterin beteri varmış demek ki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 En üzücü sahne... http://www.popularresistance.org/wp-content/uploads/2014/02/African-girl-in-human-zoo-e1392748580716.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.