MALCOLMX Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2007 Kadim maya takvimine göre, dünya olaylarının akışı doğanın gözle görünen döngülerinden değil gözle görünmeyen metafizik döngülerinden etkilenir. Bu takvimin esaslarından olan 260 günlük Tzolkin döngüsü 22 Temmuz 2007 tarihinde başlayacaktır. Mayalara göre bir döngünün tamamlanışı veya başlangıcı son derece önemlidir. 22 temmuzu Gnoxis olarak esmi geçtik bilemiyorum.Şu zamana kadar bekledim kimseden herhangibir ses çıkmadı.Ve bende bugün bi hatırlatıyım dedim.:)Bilgi sahibi olan arkadaşların paylaşımda bulunmasını bekliyorum.Yeni bir çağ karşımızda duruyor ve işaretler giderek artıyor.Gelen felaketler çağımı? Yoksa Altın çağmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CorpseBride Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 bildigim kadarıyla maya takvimi 21 aralık 2012 de bitiyor...tabi bununla ilgili aynı kaynaktan aldıgım diger bilgileri solersem adım deliye cıkcak.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.